Top Actualizări pe Facebook pe care nu vă permiteți să le pierdeți – ediția aprilie 2018

Și iată-ne aici! Un alt an s-a terminat și aceasta este ultima actualizare Facebook … pentru 2017, bineînțeles!

Ați observat cât este lungă este postarea acum? Și că există o alta, aproape la fel de lungă, pentru actualizările din 2016?

Și toate acestea datorită tipilor de la Menlo Park, care continuă să creeze noi instrumente și funcții pentru a face anunțurile Facebook mai eficiente pentru afacerea dvs.!

Și această ultima lună a anului este foarte interesantă! Există atât de multe caracteristici noi care s-au derulat în decembrie, încât alegerea celor mai bune nu a fost ușoară.

Dar noi am făcut-o, bineînțeles, și sunteți la doar un click distanță de a descoperiri  ceea ce vă va face să aveți și mai mult succes în 2018.

Deci ce mai aștepți? Să începem!

Vinzi mașini? Asta e ceva important! Folosesti messenger pentru afacerea ta? În curând vei folosi aplicația pentru a iți mări vânzările! Ești un dezvoltator îndrăgostit de Augmented Reality? Pregătește-te să distrezi și mai mult prin crearea de filtre și multe altele!

Iată lista completă a actualizărilor din decembrie 2017 pentru anunțurile Facebook:

 1. Anunțuri dinamice pentru sectorul automobilelor
 2. Butoane pentru mesaje Click-to-WhatsApp în reclamele Facebook
 3. Mesajul de difuzare Messenger este în curs de testare
 4. FB își împărtășește principiile de publicitate
 5. FB dezactivează temporar un instrument care permite agenților de publicitate să excludă persoanele de culoare
 6. FB se îndreaptă spre un model local de vânzare pentru a oferi mai multă transparență asupra veniturilor
 7. Dezvoltatorii pot folosi acum platforma Facebook a AR și “World Effect”
 8. Facebook introduce Sound Collection
 9. Facebook Community Boost: Ajută la crearea de locuri de muncă și dobandirea de abilități digitale în SUA
 10. Facebook Social Good Forum: Anunțarea noilor instrumente și inițiative pentru  comunități, ca să se ajute reciproc

Și acum, să examinăm fiecare dintre ele!

Noi instrumente de descoperire pentru sectorul auto

Dacă lucrați în sectorul Automotive, știți totul bine: s-a schimbat modul în care oamenii cumpă vehicule. Creșterea mobilității a însemnat că utilizatorii folosesc acum internetul pentru a căuta mașini și intenția este creată înainte de a merge chiar la un dealer. Facebook a lansat două noi soluții pentru a vă ajuta să vă extindeți baza de clienți: reclame dinamice pentru anunțuri automate și actualizări noi pentru anunțuri.

Anunțurile dinamice Facebook pentru autoturisme permit producătorilor și distribuitorilor să încarce catalogul de vehicule cu detalii relevante, cum ar fi marca, modelul și anul. După ce ați creat catalogul, puteți genera dinamic un anunț unic pentru fiecare vehicul din inventar, fără a trebui să configurați fiecare anunț individual.

În acest fel, puteți să expuneți cel mai impresionant inventar publicului potrivit – îndreptându-i către paginile cu detalii ale vehiculului, la formularele de prezentare sau alte locuri relevante, pe baza intereselor și preferințelor pe care le-ați prezentat pe site-ul dvs., în aplicație sau în altă parte pe web.

Funcționează pe orice dispozitiv, astfel încât puteți să prezentați întotdeauna anunțul potrivit persoanelor potrivite, indiferent de device-ul pe care îl utilizează.

Programarea unei întâlniri sau a unui test drive prin intermediul anunțurilor Facebook pare complicată. Acesta este motivul pentru care Facebook a simplificat formularele anunțurilor pentru automobile, creând o experiență în aplicație care elimină necesitatea de completare a formularului.

Anunțurile automate pentru sectorul auto facilitează accesul utilizatorilor la informații de la dealeri, cum ar fi ofertele și prezentările. Persoanele sunt trimise la un formular care este pre-completat cu informațiile de contact relevante, cum ar fi adresa lor de e-mail.

Ei pur și simplu confirmă ce informații doresc să împărtășească cu dvs, și asta e un avantaj!

 Butoane de mesaje Click-to-WhatsApp în reclamele Facebook

Veste bună pentru agenții de publicitate care doresc să folosească WhatsApp în reclamele lor Facebook! Chiar dacă Facebook susține că nu au intenții să deschidă WhatsApp la anunțuri, au anunțat că vor lansa o unitate de anunțuri care va lega cele două platforme.

În curând, va fi posibil să adăugați un buton care va redirecționa utilizatorul la chat sau la un apel WhatsApp.

Facebook a confirmat că va începe testele în țările selectate, cum ar fi America de Nord și de Sud, Africa, Australia și majoritatea țărilor din Asia. Europa va fi probabil adăugată într-o etapă ulterioară, datorită legilor mai stricte privind protecția datelor existente acolo.

Mesajul de difuzare Messenger este în curs de testare

Ce se întâmplă dacă ați reușit să ajungeți la clienții dvs. prin trimiterea mesajelor difuzate prin Messenger?

Facebook a dezvoltat în mod intern “Messenger Broadcast” o interfață care permite companiilor să trimită mesaje în masă clienților lor.

Ei sunt într-un stadiu incipient de testare în acest moment, dar conform TechCrunch, interfața ar putea arăta astfel:

Puteți include un mesaj de întâmpinare, un titlu, un sutitlu și un apel la acțiune pentru utilizator, cum ar fi vizitarea site-ului web al companiei, solicitând un bot Messenger sau click pentru a trimite un răspuns prestabilit scris de companie.

Mesajele difuzate vor ajunge la toți clienții dvs.? Acest lucru nu este încă clar, deoarece din ceea ce pare, unii clienți ar putea fi accesați fără costuri pentru companii, dar, pentru a ajunge la ei, este necesar ca acestia să fie deja conectați cu afacerea dvs. înainte de a putea fi la curent cu actualizările!

FB iși distribuie principiile de publicitate

V-ați întrebat vreodată ce determină dezaprobarea anunțurilor Facebook?

Deși nu există un răspuns simplu la această întrebare, Facebook a împărtășit recent principiile publicității, pentru a vă ajuta să înțelegeți ce influențează deciziile lor atunci când vine vorba de aprobarea sau dezaprobarea anunțurilor dvs.

Aceste principii se concentrează pe punerea pe primul loc a oamenilor, importanța securității datelor, controlul îmbunătățit al ceea ce văd utilizatorii, transparența anunțurilor care sunt postate pe Facebook, politici publice mai stricte de interzicere a anunțurilor discriminatorii și ofensatoare, deschiderea către toate întreprinderile mici și mari, și efortul constant de a găsi ceea ce este relevant pentru utilizatori și funcționează în climatul de astăzi, aflat în continuă schimbare.

Rob Goldman , VP Ad Products, a scris acum câteva zile:

Revizuim proactiv multe anunțuri folosind instrumente automate și manuale și, în mod reactiv, atunci când utilizatorii ascund, blochează sau marchează anunțurile ca ofensatoare. Când examinăm un anunț, ne uităm la conținutul său, la direcționare, la pagina de destinație și la identitatea agentului de publicitate. S-ar putea să nu avem întotdeauna dreptate, dar scopul nostru este de a preveni și de a elimina conținutul care încalcă politicile noastre, fără a cenzura discursul public.

Acesta este un nou capitol al eforturilor recente ale Menlo Park de îmbunătățire a aplicării și transparenței în anunțurile Facebook, dar nu este singura pe care o avem în această lună. Însa continuați să citiți.

Facebook dezactivează temporar instrumentul de afinitate multiculturală

Să nu fiți surprinși dacă veți descoperi că nu puteți exclude “grupuri de afinitate multiculturală” în campaniile dvs. de anunțuri.

Afinitatea multiculturală oferă agenților de publicitate opțiunea de a afișa anunțuri persoanelor care aparțin grupurilor numite “afinități multiculturale”. Aceste grupuri (sau “segmente”) sunt alcătuite din persoane ale căror activități pe Facebook sugerează că ar putea fi interesate de anunțuri referitoare la comunitățile afro-americane, hispanici americani sau asiatici americani.

Marketingul multicultural este o practică obișnuită în industria de anunțuri. Există multe utilizări legitime pentru acest tip de marketing – de exemplu, agenții de publicitate ar putea dori să ajungă la anumite persoane folosind un conținut care să reflecte comunitatea cu care aceștia se identifică sau produse care sunt foarte cumpărate de o anumită comunitate. Organizațiile de advocacy ar putea dori să ajungă la oameni pentru a oferi oportunități, ca să le spună despre înscrierea în programe de tip healthcare.

Dar aceste opțiuni de publicitate ar putea fi, de asemenea, folosite pentru a discrimina persoanele din zone defavorizate ce țin de domiciliu, ocuparea forței de muncă și împrumuturi.

Acesta a fost expus de o investigație ProPublica care a dezvăluit cum Facebook nu și-a respectat promisiunea de a respinge anunțurile discriminatorii privind locuințele. Au cumpărat un anunț fals în categoriile de locuințe din Facebook, vizând membrii Facebook care căutau o casă și au exclus pe oricine părea a fi afro-american, asiatico-american sau hispanic.

Anunțul a fost aprobat și a început o reacție în lanț care a escaladat la Congresul de la Washington DC și a condus la dezactivarea opțiunii.

Într-o scrisoare de 12 pagini adresată conducătorului grupului parlamentar al persoanelor de culoare Cedric Richmond,  Sheryl Sandberg, Facebook COO spune:

Deși marketingul multicultural este utilizat în mare măsură și există multe utilizări legitime ale acestui tip de marketing, există riscul privării anumitor grupuri etnice de la produse sau servicii, în special în domeniul imobiliar și al împrumuturilor. Până când ne putem asigura mai bine că instrumentele noastre nu vor fi utilizate în mod necorespunzător, dezactivăm opțiunea care permite agenților de publicitate să excludă segmentele de afinitate multiculturală de public pentru anunțurile lor.

La Menlo Park se iau măsuri pentru a se asigura că atunci când – sau dacă – acest lucru va fi activat din nou, nu va duce la practici discriminatorii.

Facebook se orientează către un model de vânzare locală

Există un al treilea pas pe care Facebook îl ia în direcția transparenței, în acest caz asupra veniturilor asociate cu vânzările sprijinite local.

Facebook a anunțat că se îndreaptă spre un model local de vânzare – în termeni simpli, veniturile publicitare susținute de echipele locale nu vor mai fi înregistrate de sediul lor internațional la Dublin, ci vor fi înregistrate de compania lor locală din țara respectivă .

Credem că trecerea la o structură locală de vânzare va oferi mai multă transparență guvernelor și factorilor de decizie din întreaga lume care au cerut o mai mare transparență asupra veniturilor asociate cu vânzările sprijinite local în țările lor.

Spune Dave Wehner , Chief Financial Officer la Facebook.

Încă nu este clar dacă acest lucru va afecta în vreun fel agenții de publicitate, dar vă vom ține la curent!

Dezvoltatorii pot folosi acum platforma Facebook AR

V-ați întrebat vreodată cum puteți utiliza realitatea augmentată pe Facebook? N-o mai faceți!

După ce a testat AR Studio Now în versiune beta, nepermisa utilizatorilor, Facebook lansează platforma în versiune beta deschisă, permițând creatorilor (mărci, editori, artiști și dezvoltatori) să-și testeze funcționalitățile și să contribuie la crearea unui instrument și mai puternic, care construiește cadre animate și experiențe interactive AR.

Vrei să afli mai multe? Beta este lansată treptat, poți vedea aici !

Facebook introduce Sound Collection

Mai multe vesti minunate vin dacă sunteți creator de content!

După ce a lansat aplicația Facebook Creator , un instrument care vă permite să creați și să gestionați videoclipuri originale, să mergeți live cu emisiuni personalizate și să vă conectați cu comunitatea dvs., Facebook a introdus Sound Collection , oferindu-vă acces la mii de piese audio de înaltă calitate și efecte sonore din întreaga lume pentru a vă îmbogăți videoclipurile.

Aceste sunete sunt deținute de Facebook și sunt gratuite și clare putând a fi utilizate în toate videoclipurile pe care le creați și le partajați pe Facebook și Instagram.

Această caracteristică este încă în proces de lansare în prezent, însă va fi disponibilă tuturor creatorilor până la sfârșitul anului, deci accesați aici !

Comunitatea Facebook Boost 2018 

Dacă lucrați pentru o companie mică, vă puteți lupta pentru a vă atinge obiectivele într-o lume digitală din ce în ce mai complicată.

Dacă locuiți în SUA, Facebook v-a acoperit prin introducerea programului comunitar Boost, care va vizita 30 de orașe din SUA în 2018, inclusiv Houston, St. Louis, Albuquerque, Des Moines și Greenville, Carolina de Sud. Facebook va colabora cu organizațiile locale pentru a oferi abilități digitale și instruire pentru persoanele care au nevoie de muncă, pentru a sfătui antreprenorii cum să înceapă și pentru a ajuta companiile locale și organizațiile non-profit existente să profite la maximum de pe Internet.

Facebook va vizita 30 de orașe din SUA în 2018 și puteți să  împărtășiți povestea dvs. la facebook.com/tellcommunityboost . Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care Facebook Community Boost vă poate ajuta pe oamenii din orașul dvs., faceți clic aici .

Forumul de Bunăstare Socială Facebook: Instrumente noi pentru ajutor reciproc

Sunteți o organizație non-profit, dar nu aveți expertiza pentru a vă atinge obiectivele pe Facebook?Vestea următoare este pentru dvs. atunci!

Facebook a lansat programul Mentorship and Support , un nou produs care leagă persoanele care ar putea avea nevoie de sprijin și sfaturi pentru a-și atinge obiectivele cu oameni care au expertiza și experiența de a ajuta.

Discipolul și mentorul sunt corelați de o organizație parteneră nonprofit și lucrează printr-un program pas cu pas pe Facebook dezvoltat de organizația non-profit și adaptat nevoilor mentorului.

Acest produs este disponibil numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Mentorii sunt verificați de organizațiile partenere înainte ca aceștia să fie corelați cu persoane cu funcții de conducere, iar oamenii pot raporta problemele la Facebook dacă acestea apar.

În cadrul forumului Bunăstare Socială, în data de 29 noiembrie, Facebook a anunțat o serie de noi inițiative pentru comunități și colectori de fonduri.

Mark Zuckerberg însuși a dat vestea că onorariile non-profit au fost eliminate, deci de acum încolo, 100% din donații făcute prin plăți Facebook către organizații non-profit vor merge acum direct la acele organizații. Asta nu e tot, a fost creat un fond anual de 50 de milioane de dolari pentru anul 2018 pentru a ajuta comunitățile să se recupereze în urma dezastrelor prin contribuții directe.

O altă veste bună pentru agenții de publicitate este faptul că Facebook extinde domeniul de acoperire al instrumentelor nonprofit de strângere de fonduri (inclusiv butoane pentru donații și organizații nonprofit pentru strangeri de fonduri) pentru a permite oamenilor să strângă bani pentru organizațiile nonprofit.

Instrumentele sunt acum disponibile în Regatul Unit, Irlanda, Germania, Franța, Spania, Italia, Polonia, Olanda, Belgia, Suedia, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Austria, Finlanda și Luxemburg.

Un alt pas în direcția de a ajuta ONG-urile în atingerea obiectivelor lor este crearea API-ului de strângere de fonduri , ajutând organizațiile non-profit să sincronizeze toate activitățile de strângere de fonduri și Facebook pentru a avea o imagine agregată asupra tuturor activităților lor. Iată cum funcționează:

Fundraisers API

Posted by Facebook on 28 Noiembrie 2017

Și iată-ne ajunși aici! Gata cu acest an! E timpul să ne gândim la 2018 acum!

Ce ni se pregătește pentru noul An? Ei bine, avem niște sugestii, dar nu putem să vă stricăm surpriza … ar fi mai bine să stați liniștit! Între timp, puteți trece prin actualizările anterioare și puteți verifica dacă ați pierdut ceva. Tot anul 2017 este colectat mai jos. ?

Ne vedem in ianuarie si Sarbatori fericite! ?


Top Facebook Updates – Noiembrie 2017

Ce se întâmplă la Menlo Park în cea mai aglomerată lună a anului? Să începem cu câteva cuvinte de la David Wehner, CFO la Facebook:

În trimestrul 3, prețul mediu pe anunț a crescut cu 35%, iar numărul de afișări de anunțuri difuzate a crescut cu 10%, determinat în principal de anunțurile de tip feed pe Facebook și Instagram. Aș observa că, în comparație cu anul trecut, prețul este un factor mult mai important al creșterii veniturilor noastre din anunțuri “.

Ce înseamnă asta pentru noi? Fii răbdător, vom reveni la asta!

Iată lista celor mai importante actualizări pentru această lună!

 1. Facebook raportează rezultatele din Trimestrul III 2017
 2. Actualizarea eforturilor privind transparența și autenticitatea publicității
 3. Noi caracteristici pentru grupuri și pagini pentru a construi comunități
 4. Verificați domeniile din Managerul de Afaceri
 5. Facebook lansează oficial aplicația mobilă, site educațional pentru creatorii de videoclipuri
 6. Facebook adaugă noi instrumente pentru a facilita accesul agenților de publicitate la nivel internațional
 7. Facebook returnează agenții de publicitate pentru anunțurile video mobile scoase din vedere

Să aruncăm o privire mai apropiată!

Facebook raportează rezultatele din Trimestrul III 2017

Rezultatele din trimestrul 3 ale companiei sunt deja publice și în timp ce există o creștere obișnuită a tuturor cifrelor, să ne ocupăm individual de agentului de publicitate:

 • Acum există 6 milioane de agenți de publicitate (plus 2 milioane pe Instagram), în martie 2016 au existat 3 milioane
 • 88% din anunțuri sunt acum și pentru mobil
 • Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a crescut în fiecare regiune
 • Optimizarea difuzării anunțurilor pentru a obține rezultate bune pentru agenții de publicitate va fi punctul central

Se pare că numărul de anunțuri distribuite va crește, deoarece vor atrage mai mulți utilizatori iar aceștia vor petrece mai mult timp pe site, dar principalul nucleu al veniturilor vor fi prețurile mai mari ale anunțurilor, compensate de o livrare mai sofisticată a anunțurilor.

Dacă vreți să intrați în detalii, Financials sunt aici și transcrierea apelurilor este aici.

Ce inseamna acest lucru pentru agentii de publicitate? În primul rând, produsele precum povestirile din Instagram au aproape dublul numărului de utilizatori ai Snapchat deși nu sunt chiar un produs de bază pentru Instagram și Facebook.

Agenții de publicitate trebuie să se afle că Facebook + Instagram, atrage mai mulți utilizatori zilnic decât oricând și aceștia petrec mai mult timp pe site. Dacă prețurile mai mari ale anunțurilor sunt un motiv de a merge în altă parte, vă garantez că aceasta nu este o opțiune.

Pe de altă parte, publicitatea pe Facebook devine din ce în ce mai complexă, iar agenții de publicitate vor trebui să se afle în vârful ierarhiei, dacă prețurile anunțurilor au crescut cu 35% pe an.

Agenții de publicitate vor avea nevoie să apeleze la fiecare truc pe care-l cunosc pentru a reuși sa ramână competitivi (și asta înseamnă un viitor luminos pentru AdEspresso), platforma nativă de anunțuri Facebook este acum prea complexă pentru utilizatorul mediu.

De asemenea, au fost zilele în care prețurile au fost atât de mici încât puteai angaja pe cineva pentru a-ți crea câteva anunțuri, insă acum aveți nevoie de urmărire, raportare și benchmarking pentru a vă asigura că obțineți o conversie bună.

Comunitatea noastră continuă să crească și afacerea noastră merge bine.
Dar nimic din aceste lucruri nu contează dacă serviciile noastre sunt folosite în moduri care nu aduc oamenii mai aproape. Suntem serioși în prevenirea abuzurilor pe platformele noastre. Investim atât de mult în siguranță, încât ne va afecta rentabilitatea. Protejarea comunității noastre este mai importantă decât maximizarea profiturilor noastre “Mark Zuckerberg, fondator Facebook și CEO.

Reanalizarea eforturilor privind transparența și autenticitatea publicității

Dacă sunteți la curent cu evenimentele recente (și sunt sigur că sunteți!), Probabil că știți că Facebook lucrează în prezent la îmbunătățirea transparenței publicității.

Utilizatorii, nu prea surprinzător, s-au plâns de claritatea anumitor anunțuri, în special de cele politice și cele care implică conținuturi de marcă.

” Transparența ajută toată lumea, în special grupurile politice de supraveghere și reporterii, să pastreze agenții de publicitate responsabili pentru cine spun ei că sunt și ce spun ei pentru diferite grupuri “.
– Rob Goldman, VP al anunțurilor de pe Facebook.

Deci, care sunt aceste îmbunătățiri? Ei bine, începând cu luna viitoare, oamenii vor putea face clic pe “Afișați anunțuri” pe o pagină, care probabil va fi adăugată ca o filă nouă și veți vedea toate anunțurile care rulează pe o pagină de Facebook, Instagram și Messenger – indiferent dacă persoana este sau nu în publicul țintă vizat pentru anunț.

Va fi o mare valoare cu siguranță, deși unii agenți de publicitate sunt puțin îngrijorați de acest lucru.
În măsura în care am putut înțelege, oricum, se pare că oamenii vor putea decide în setările de pagină dacă vor să adauge tab-ul sau nu.
Testul va începe în Canada și va fi extins în SUA până în această vară, afișând doar anunțurile active și care rulează momentan.

Ce informații vor fi distribuite despre un anunț?

 • În primul rând, anunțul va fi inclus într-o arhivă care poate fi căutată, care, după ce va fi plină, va acoperi o perioadă de patru ani – începând cu data lansării arhivei de către FB.
 • Furnizați detalii privind sumele totale cheltuite.
 • Furnizați numărul de afișări livrate.
 • Furnizați informații demografice (de exemplu, vârsta, locația, sexul) despre publicul pe care au ajuns anunțurile.

De asemenea, tipul campaniei din dreapta (nu plasarea) a fost depreciat! De ce? Acesta a fost singurul tip de anunț care nu avea nevoie de o pagină pentru a fi publicat, prin urmare ar putea provoca neînțelegeri și bloca claritatea anunțului.

Noi caracteristici pentru grupurile care construiesc comunități

Grupurile devin cu siguranță unul dintre nucleele principale ale întregii platforme Facebook.Facebook le împuternicește în mod activ, oferind administratorilor tot mai multe caracteristici și funcționalități

Un lucru important este că grupurile devin “mici comunități”, unde toți membrii se cunosc, împărtășesc opiniile și găsesc interese comune. De aceea, posturile și sondajele de bun venit sunt acum disponibile.

Administratorii grupului au acum posibilitatea de a primi cu căldură toți noii membri ai comunității, care le etichetează în mod automat și de a crea sondaje în interiorul grupurilor lor, pentru a înțelege mai bine obiceiurile membrilor:

De asemenea, sunt disponibile insigne pentru administratorii de grup, moderatori și noi membri, astfel încât toată lumea să înțeleagă cu ușurință rolurile de grup!

Nu în ultimul rând, noi controale sunt acum disponibile pentru administratori: știm lupta de a gestiona o comunitate în creștere! Perspectivele (personalizate) despre postările de programare și care sunt cele mai bune ore de postare pentru a obține un angajament mai mare vor fi cu adevărat prețioase pentru liderii de grup:

Testați deja aceste funcții pentru grupurile noastre și sunt absolut minunate!

De asemenea, sondajele sunt acum disponibile și pentru Pagini ! Caracteristica este similară cu sondajele Instagram Stories, deci este limitată la două răspunsuri posibile.

Aceasta este o valoare excelentă pentru administratorii de pagini, deoarece le permite să colecteze feedback-ul prețios de la utilizatorii lor, precum și să aibă mai multă implicare, fără a le cere să facă altceva decât să atingă un buton. În viitor, probabil că și sondajele vor oferi noi perspective despre utilizatori și despre interesele acestora!

Verificați domeniile din Managerul de afaceri

Întreprinderile își pot verifica domeniile online pentru a revendica dreptul de proprietate asupra conținutului lor. Acest lucru este, de asemenea, foarte important, deoarece se integrează perfect cu eforturile active ale Facebook de a actualiza transparența publicității.

Verificarea domeniului în Managerul de Afaceri oferă o modalitate ușoară pentru companii de a-și verifica domeniile fără a fi nevoie să editați etichetele de marcare Open Graph pe site-urile lor.

Verificarea domeniului acceptă protecția și integritatea conținutului dvs. pentru a vă asigura că acesta nu este prezentat greșit (sau furat).

Domeniile vor fi adăugate Managerului dvs. de Afaceri ca un bun, oferindu-vă securitate suplimentară pentru conținutul dvs. De asemenea, puteți să vă atribuiți paginile în Managerul de afaceri domeniilor lor verificate respective, precum și să distribuiți aceste domenii partenerilor și colegilor de încredere.

Facebook lansează oficial aplicația mobilă, site educațional pentru creatorii de videoclipuri

Facebook lansează o aplicație proprie pentru creatorii de videoclipuri pentru a-și gestiona direct canalele de pe platformă.

Versiunea iOS se lansează la nivel global în această săptămână pentru toate paginile și conturile individuale, deși versiunea Android nu va fi disponibilă decât atunci când “în lunile următoare”.

Aplicația Facebook Creators este concepută pentru a ușura creatorii să își gestioneze canalele video pe Facebook și, prin urmare, este mai probabil ca creatorii să încarce videoclipuri în rețeaua socială, deoarece, după cum deja știm, FB își propune să crească veniturile pentru anunțurile video.

Creatorii pot folosi aplicația Facebook Creators pentru a îmbunătăți calitatea producției videoclipurilor lor live, pentru a gestiona comentariile și mesajele de la utilizatori, pentru postarea articolelor pe Facebook și Instagram în același timp și pentru a analiza performanțele videoclipurilor lor.

Aplicația Facebook Creators conține un kit de creație live, astfel încât creatorii să poată adăuga intros, outros și cadre grafice pentru a-și face transmisiunile Facebook Live să arate mai oficiale;kitul include, de asemenea, autocolante personalizate pe care telespectatorii pot interacționa cu vizionarea fluxului.

Toate mesajele primite prin Facebook, Instagram și Messenger vor fi stocate într-o filă comunitară, permițând administratorilor să examineze și să răspundă într-un singur loc în loc de trei. Creatorii pot folosi camera aplicației din aplicație pentru a crea fotografii și clipuri video utilizând filtrele și cadrele de agendă Facebook de tip Snapchat și le pot posta în articolele de pe Facebook.

În final, o filă Insights va afișa analize pentru paginile, videoclipurile și publicul creatorilor!

Facebook adaugă noi instrumente pentru a facilita accesul agenților de publicitate la nivel internațional

Patru instrumente noi sunt acum disponibile pentru ca brandurile să găsească și să vizeze oameni din întreaga lume!

Cele patru caracteristici noi acoperă o opțiune de raționalizare a campaniilor care vizează publicul care vorbesc limbi diferite în funcție de instrumentele care pot fi utilizate pentru a găsi segmente de public care pot fi în multe locuri diferite.

În timp ce noile caracteristici ale Facebook sunt menite să ajute mărcile să-și intensifice afacerile pe plan internațional, scopul lor este, de asemenea, să ajute afacerile internaționale ale Facebook, desigur. În timp ce 88% din publicul lunar al Facebook este în afara SUA și Canada, aproximativ jumătate din veniturile sale din anunțuri – 48% – provin din anunțuri direcționate către persoane din SUA și Canada! Pentru a închide acest decalaj, Facebook trebuie să ajute agenții de publicitate să își depășească campaniile în altă parte:

 • Dynamic Language Optimization 
  Prin această nouă funcție numită optimizare în limbaj dinamic, agenții de publicitate pot configura o singură campanie care conține text în mai multe limbi (în timp ce în trecut ar fi trebuit să își editeze campaniile după publicare sau să creeze campanii diferite) și Facebook va afișa automat versiunea care corespunde la limba preferată a fiecărui membru al publicului, așa cum este stabilită în profilurile lor Facebook.

 • Public Multicountry Lookalike 
  În sfârșit, Facebook ne permite să creăm LAL care se întinde pe mai multe țări (sau, de asemenea, pe regiuni). Înainte, trebuia să creați câte un Lookalike pentru fiecare țară și aceasta a fost cu siguranță o mare durere! 

 • Direcționarea în funcție de multitudine 
  Uneori, brandurile nu cunosc care sunt orasele pe care doresc sa le vizeze. Ei știu doar dimensiunea orașelor pe care doresc să le vizeze. Acum, în schimb, prin direcționarea în funcție de multitudine, brandurile pot specifica nivelul populației orașelor pe care doresc să le atragă și Facebook va direcționa automat campania către oameni din orașele care se încadrează în acest parametru!

 • Vizualizarea publicului internațional 
  Caracteristicile anterioare sunt bune pentru branduri care au cel puțin o idee despre publicul internațional pe care doresc să-l atragă cu campaniile lor. Dar unele mărci se află încă în căutarea acestui parametru. Prin urmare, Facebook lansează un instrument fundamental pentru a il afla! Utilizând Cross-Border Insights Finder , brandurile pot alege țara principală pe care doresc sa se axeze, industria de afaceri și obiectivul campaniei. Atunci, Facebook le va afisa o listă de țări în care agenți de publicitate similari au avut succes, în funcție de gradul de conversie din aceste țări, de costul relativ al publicității  și de competitivitatea piețelor de anunțuri respective!

Facebook returnează fondurile agențiilor de publicitate pentru anunțurile video mobile eliminate

Este posibil să fi observat ceva “ciudat” în contul dvs. de anunțuri în ultimele zile și, de asemenea, plăcut în același timp! Facebook restituie fondurile unor agenți de publicitate deoarece, datorită unor erori din aplicația Android, au fost redate videoclipuri (inclusiv anunțuri) fara a fi vizualizate. Compania a informat agenții de publicitate afectați că vor primi puncte bonus echivalente costurilor acestor anunțuri. Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat erorile și rambursările de luni.

Prima eroare a afectat videoclipurile încărcate pe site-ul mobil al Facebook.

Când cineva se află pe Facebook pe mobil, videoclipurile ar trebui să înceteze redarea atunci când acea persoană se se îndreaptă către alt conținut. Însă unele videoclipuri, inclusiv anunțurile, au continuat să fie redate în fundal, după ce o persoană s-a deplasat sau a trecut la o altă filă din browser-ul dispozitivului.

A doua eroare a afectat videoclipurile încorporate în Articolele Instant.

Pentru persoanele care vizualizează articolele Instant prin aplicația Android din Facebook în timp ce utilizează o conexiune lentă la internet, videoclipurile redacționale și anunțurile video incluse în articol pot dura mai mult timp pentru a fi încărcate, ceea ce face o persoană să se deplaseze înainte de încărcarea videoclipului. Când se întâmplă acest lucru, aplicația Facebook ar trebui să încarce video în fundal, dar să nu o redea până când  persoana revine asupra clipului. Cu toate acestea, eroarea a afectat videoclipurile care au fost încărcate mai mult de o secundă, ceea ce le-a determinat să se redea odată încărcate, chiar dacă acestea nu mai erau la vedere.

În ciuda faptului că Facebook a afirmat că aceste erori au afectat doar câțiva agenți de publicitate, cred că aceste restituiri reprezintă o mare dovadă a credibilității și eforturilor Facebook și este o acțiune foarte apreciată, cu siguranță!

Asta-i tot! Să examinăm împreună aceste actualizări:

 1. Facebook raportează rezultatele din Trimestrul III 2017
 2. Actualizarea eforturilor privind transparența și autenticitatea publicității
 3. Noi caracteristici pentru grupuri și pagini pentru a construi comunități
 4. Verificați domeniile din Managerul de afaceri
 5. Facebook lansează oficial aplicația mobilă, site educațional pentru creatorii de videoclipuri
 6. Facebook adaugă noi instrumente pentru a facilita accesul agenților de publicitate la nivel internațional
 7. Facebook rambursează agenții de publicitate pentru anunțurile video mobile scoase din vedere

Ai pierdut vreo actualizare în acest an? Continuă să citești, avem 11 luni acoperite!


Top Facebook Updates – octombrie 2017 Edition

Top-facebook-update-octombrie-2017

Sunteți gata să descoperiți cele 7 actualizări Facebook despre care trebuie să știți în octombrie 2017? Continuați să citiți, iată întregul meniu:

 1. Facebook oferă mai multe moduri de a gestiona rezultatele offline
 2. Facebook a adăugat mesajul Obiectiv pentru anunțurile Facebook
 3. Facebook oferă în prezent posibilitatea de a personaliza ecranul de mulțumire al formularului dvs.
 4. Facebook a lansat modele noi și îmbunătățite de Canvas
 5. Facebook testează noi opțiuni personalizate pentru a vă îmbunătăți direcționarea: timpul petrecut și distribuirea de link-uri
 6. Facebook oferă acum posibilitatea de a crea segmente de public personalizate în funcție de utilizatorii care s-au implicat în evenimentele dvs.
 7. Facebook tocmai a lansat Fundraisers

Interesant? Să săpăm mai adânc!

Facebook Update # 1: Mai multe moduri de a gestiona rezultatele offline

Vești bune! Prima actualizare Facebook de pe lista noastră îmbunătățește urmărirea și direcționarea! Direcționarea și urmărirea pe Facebook devin din ce în ce mai bune: măsurătorile bazate pe oameni, în combinație cu pixelul și posibilitatea de a crea o mulțime de tipuri diferite de segmente personale, oferă agenților de publicitate un set întreg de informații detaliate despre public și acțiunile acestora.

Facebook actualizari Octombrie - Rezultate off-line conduceți

Cu toate acestea, comercianții care consideră că prezența online este un element fundamental al afacerii lor sunt, de asemenea, conștienți de importanța măsurării impactului campaniilor lor asupra achizițiilor offline, inclusiv a vânzărilor în magazine și a rezervărilor telefonice.

Ajungeți la clienți care au achiziționat offline

Agenții de publicitate pot acum crea segmente de public personalizate din conversile offline, inclusiv persoanele care au cumpărat offline anterior. Reînnoirea dinamică a clienților pe baza acțiunilor “offline” este foarte importantă și vă va oferi o gamă noua de posibilități și informații detaliate (și, în special, mai complete!) despre campaniile dvs.!

Facebook actualizari octombrie - publicul particularizat

Ajungeți la clienții care au vizitat Magazinul dvs.

Așa cum am menționat, simpla prezență online nu este suficientă uneori și de aceea monitorizarea traficului “la picior” pentru a stoca locațiile rămâne o prioritate în majoritatea cazurilor.

Vizitarea locațiilor magazinului are un rol important aici iar experiența poate fi utilizată și rafinată pentru persoanele care permit servicii de geolocație pe dispozitivele lor.

Crearea de acțiuni locale va fi disponibilă publicului personalizat, ceea ce înseamnă că agenții de publicitate vor putea crea conținut mai relevant pentru publicul lor!

Ce aș putea face pentru a ajuta agenții de publicitate și pentru a îmbunătăți calitatea și relevanța anunțurilor pe care le văd pe Facebook? Utilizați secțiunea “Preferințe de anunțuri”!

Dacă doriți să citiți mai multe, iată ce afirmă Facebook despre urmărirea acțiunilor offline

Facebook Update # 2: Obiectivele mesajelor pentru anunțurile Facebook

Dacă doriți să aveți conversații deschise direct cu clienții, Facebook tocmai lansat noul Mesaj Obiectiv.

Această nouă caracteristică va fi potrivită, mai ales dacă este folosită în combinație cu clic pentru anunțuri Messenger , pentru a genera lead-uri, a oferi sprijin, a răspunde la întrebări și a conduce tranzacții!

Actualizarea fb Ads Octombrie - Mesaj nou Obiectiv

Anunțurile vor fi optimizate pentru „răspunsuri“, prin urmare, livrate doar oamenilor care sunt susceptibili de a începe o conversație cu tine!

FacebookUpdate # 3: Personalizarea ecranului de mulțumire

Știm cu toții cât de imporatente sunt formularele de multumire pentru afacerea dvs., și Facebook știe acest lucru, de asemenea, sunt derulate unele îmbunătățiri pe care suntem foarte încântați să le prompunem!

A nu fi capabil de a personaliza ecranul de multumire, cu siguranță, a fost un impediment,  si in plus, a determiant probabil clienții — să creadă că vizitarea site-ul dvs. după trimiterea formularului nu este atât de importanta. De asemenea, utilizarea unui CRM a fost practic solicitata pentru a putea livra conținut.

De acum încolo, în schimb, veți putea personaliza ecranul de mulțumire cu un titlu, o descriere și un buton (site vizualizare / descărcare) și acest lucru sună foarte bine!

Să vedem cele două opțiuni de mai jos:

 1. Butonul vezi site-ul
 2. Butonul de descărcare

Pentru moment, nu există nici o diferență mare între cele două butoane, deoarece ambele necesită o adresă URL. Acest lucru înseamnă că, chiar și prin „Download“, utilizatorul este redirecționat către site-ul dvs. pentru a descărca conținutul.

Oricum, eu încă mai consider acest lucru ca o imbunatatire mare, care va ajuta la marketing!

Facebook Update # 4: Canvas Template-uri noi și îmbunătățite

Deoarece mobilul a devenit principalul gadget în termeni de utilizare, Facebook încurajajează agenții de publicitate pentru a crea un conținut minunat prin metode de abordare pentru publicul lor.. Iar Canvas este caracteristica perfecta pentru a spune povești.

Acesta este motivul pentru care se străduiesc să îmbunătățească panza, deoarece oferă posibilitatea de a crea o experiență captivantă cu ajutorul anunțurilor de colectare, cu scopul de a incuraja clienții să descopere noi produse, în special folosind imagini stil de viață + tag-uri.

Oamenii și locurile sunt un context imens în care aveți posibilitatea să inserați produsul, în scopul de a crea o experiență mai puternică și mai semnificativă.

Facebook Actualizări Octombrie - Canvas

Șabloanele vor simplifica procesul de creare a anunțurilor, cu scopul de a urmări întotdeauna trei obiective principale:

 1. Dobândirea de noi clienți
 2. Prezentarea unei afacere
 3. Vânzarea de produse

Facebook Update # 5: Noi opțiuni de public personalizat

Această actualizare Facebook nu este încă disponibilă pentru toată lumea, deoarece este încă în stadiu beta, dar în curând vor fi posibile  mai multe opțiuni de implicare personalizată a publicului!

 1. Dwell time: acest tip de public personalizat vă va permite să vă redirecționați utilizatorii care au petrecut timp pe anunțurile dvs. (atât pe Facebook cât și Instagram) , fără a întreprinde acțiuni.
  Această funcție ar fi de mare ajutor pentru agentul de publicitate, deoarece vă poate oferi mai multe posibilități de redirecționare: de exemplu , să presupunem că un utilizator petrece câteva secunde pe anunțul dvs. și apoi defilează în jos pe feed, iar acest lucru ar putea însemna că acest utilizator are nevoie de mai multe informații despre afacerea dvs. sau produsul dvs., astfel veți fi în măsură să oferiți utilizatorului anunțuri mai precise și personalizate!
 2. Link partajare: diferit de opțiunea de temporizare, această funcție va permite să re-antrenarea oamenilor care au efectuat o acțiune reală pe anunțurile dvs. ( în mod specific, au în comun).
  Partajarea este o acțiune foarte puternică, așa cum împărtășim în general , conținutul pe care îl apreciem cu adevărat, ne bucurăm să lasăm și prietenii noștri să descopere același conținut.

Facebook Update # 6: Evenimente cu segmente de public cu interacțiuni personalizate

Ceea ce înțelege până acum este că Facebook susține într-adevăr abilitarea de implicare a Segmentelor de public, așa că poate nu este greșit, dacă presupunem că vor fi lansate partajarea link-ul și veți locui opțiunile de timp cat mai repede posibil.

In schimb, segmentele de public pe evenimente personalizate sunt un lucru real și minunat!

Ce a fost dificil de măsurat, atunci când ne referim la campaniile de promovare a evenimentului, a fost impactul real al anunțurile noastre: vor participa oameni? Va fi gol evenimentul meu?

Știm cu toții (și noi toți a făcut acest lucru, cel puțin o dată!) Că oamenii au tendința de a răspunde la un eveniment pe Facebook, chiar dacă acestea nu sunt siguri că vor participa sau nu. A fi capabil să vă redirecționați acești oameni cu un conținut mai relevant și atractiv v-ar crește cu siguranță șansa de a coopta utilizatori și a-i rechema!

Fb Actualizări anunțuri Octombrie - eveniment public interacțiune personalizate

Acum aveți posibilitatea de a alege din diferite opțiuni, pe baza acțiunilor utilizatorilor la evenimentul tău!

Facebook Update # 7: Finanțatorii

Facebook este o platformă mare, care oferă o mulțime de oportunități, în special cu scopul de a conecta oamenii. De asemenea, știm cât de mult le pasă lui Mark Zuckerberg și Priscilla Chan de caritate și cauze caritabile.

Finanțatori vă oferă posibilitatea de a ajuta la sprijinirea cauzelor care vă interesează, conectarea cu organizații caritabile din întreaga lume!

Pe Facebook, Finanțatorii pot fi găsți aici , în timp ce această pagină este dedicată caracteristicilor sale și cum să – l folosească în cel mai bun mod.

Fb Actualizări anunțuri Octombrie - Finanțatori

Pe aceeași pagină, puteți găsi, de asemenea, toate categoriile ce pot fi sprijinite:

Facebook – Actualizări octombrie: un scurt rezumat

Asta e tot, oameni buni. Doar ca să închei, aici este o recapitulare rapidă a actualizărilor Facebook din această lună:

 1. Facebook actualizare # 1: mai multe moduri de a conduce rezultate offline ,
 2. Facebook actualizare # 2: obiective mesaj pentru Facebook Ads
 3. Facebook actualizare # 3: personaliza ecranul Vă mulțumim din formularele de plumb
 4. Facebook actualizare # 4: noi și îmbunătățite șabloane pânză
 5. Facebook actualizare # 5: noi opțiuni de public personalizat locui timp și link – ul de partajare-coming soon-
 6. Facebook actualizare # 6: a crea segmente de public personalizate bazate pe utilizatorii care au interacționat cu evenimentele
 7. Facebook actualizare # 7: a face lumea un loc mai bun cu Finanțatori

În cazul în care ați ratat actualizările anterioare Facebook, doar defilați în jos pentru a le prinde din urmă!


Top Actualizări Facebook – Ediția septembrie 2017

Luna aceasta avem toate mari exemple de modul în care Facebook este de lucru pentru a deveni one-stop pentru utilizatorii pentru a obține tot ce au nevoie. Iată meniul septembrie:

 1. Facebook se pensionează rar folosit potențat tipuri de postare
 2. Controale noi și capabilități de marketing de conținut de marcă
 3. Actualizări la destinații de plasare video în flux
 4. Facebook este de rulare rotunjite imaginile de profil pagină
 5. Facebook testează punerea povești Instagram pe platforma
 6. Facebook testează o nouă caracteristică de chat în WhatsApp
 7. Facebook a lansat un nou ecosistem deschis pentru AI Cadre
 8. Facebook a actualizat anunțuri ale Managerului
 9. Facebook este de a ajuta prietenii construi conexiuni mai puternice
 10. Facebook compensează pentru recentul potop de conținut înșelător

Fără alte formalități, să examinăm unul câte unul aceste 10 actualizări Facebook pentru septembrie 2017 .

1. Facebook retrage rar folositele tipuri de postare potențată

Stimularea postarilor Facebook este un mod simplu și rapid pentru tine de a obține o mulțime de expuneri pentru conținut. Atunci când postezi ceva pe pagina ta de Facebook, vei vedea butonul albastru care apare în partea de jos a postului. Când faci clic pe ea, ai opțiunea de a promova postarea utilizatorilor specifici.

Sursa ]

Pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de publicitate și de a obține implicarea utilizatorilor, Facebook a rafinat tipul de posturi. Acest lucru înseamnă, eliminarea postarilor care sunt rareori folosite sau nu nu au rezultate de la utilizatori.

Acestea sunt tipurile de apeluri Facebook pe care Facebook le elimină:

 • Acțiuni de produse din magazine
 • Pagina de partajare a un magazin
 • Check-in-uri pe o hartă, la un restaurant, sau într-un oraș
 • Notă de partajare
 • Sondaj de partajare
 • recomandări Place
 • acțiuni culturale de moment
 • parts comentariu
 • Profil modificări imagine
 • încărcări de fișiere sau acțiuni
 • Evenimente sportive
 • Video sau imagini încărcate prin intermediul camerei Facebook
 • Posturi legate de participarea la un eveniment
 • parts lista de redare video
 • Statutul de vizionarea unui spectacol de televiziune, filme, sau alte tipuri de programare
 • Partajarea un post deja sponsorizat, care este o aplicație postare în cronologie unei pagini, apoi stimularea acea poveste
 • mențiuni politice

Dacă utilizați oricare dintre aceste tipuri chiar acum, aveți termen până la 29 septembrie pentru a le actualiza la un tip diferit.

2. sisteme de control noi și capabilități de marketing de conținut de marcă

Prin parteneriatul cu influențatori de încredere și creatorii de conținut, tu, ca un agent de publicitate sau marketing ai mai multe opțiuni pentru a obține produsul in fata publicului tinta. Pentru a îmbunătăți caracteristicile actuale care vă ajută să vă conectați cu influențatorii, Facebook a introdus două noi caracteristici .

Boost posturi de la alte persoane decât creatorii

Nu trebuie să mai postați conținut de la alți creatori, pentru a stimula și să o împărtăși cu publicul. Acum puteți face acest lucru în mod direct. Când încheiați parteneriate cu creatorii de conținut puteți face clic pe „partener de afaceri pentru a promova postările, având permisiunea de a stimula în mod direct postul. Publicul dvs. vede de unde a venit, dar, de asemenea, vede că ați amplificat.

Sursa ]

Controlul în cazul în care apăreți în etichetele de conținut de marcă

Ca și comerciant, acum poți controla tag – ul în cazul în care creatorii se afiliază cu tine. În opinia conținutului de marcă al Insights paginii, Facebook a adăugat mai multe informații pentru a face mai ușor de :

 • Înțelege lucruri cum ar fi CPM (cost per 1000 de afișări), valoarea totală a cheltuielilor și cât de eficiente și o mică implicare sunt în locuri în care ești etichetat.
 • A se vedea cât de mult și creatorul au petrecut pe fiecare post. Vederea oferă, de asemenea, să separați rezumate CPM pentru tine și creatori.

Combinate, aceste noi actualizări vă oferă mai multe informații referitoare la modalitățile de promovare bine se întâmplă și ceea ce puteți face pentru a îmbunătăți dvs. de mobilizare.

3. Actualizări la destinații de plasare video în flux

Anunțurile video sunt o modalitate foarte bună pentru tine de a apuca atenția oamenilor vizionarea deja videoclipuri pe Facebook. Aceste clipuri scurte sunt foarte bine direcționate astfel încât să puteți fi siguri că oamenii potriviți vedea anunțul dvs. la momentul potrivit.

In trecut, aceste clipuri au apărut în News Feed sau in-stream în timpul video. Acum, Facebook a oferit agenților de publicitate mai mult control asupra locului unde apar aceste anunțuri. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza destinații de plasare in-stream în videoclipurile de pe Facebook, pe rețea de audiență sau în ambele.
Sursa ]

Acest lucru vă permite să direcționați anunțurile pe Facebook chiar mai mult și de a obține o expunere deoarece editorii care creează conținut video deja direcționați videoclipurile lor către anumite grupuri. Cu ajutorul anunțurilor video in-stream pe Rețeaua de public, anunțurile dvs. pot fi plasate de pre-roll și la mijlocul roll-on aplicații și site-uri specifice.

Când ești clar cine este publicul țintă, anunțurile in-stream video au misiunea de putere impuls. Facebook subliniază faptul că 70% din clipuri video in-stream pe Facebook și Rețeaua de public sunt vizionate de la început până la sfârșit. Aceasta a adăugat un control înseamnă că mai mult ca oricând, puteți gestiona modul în care clienții experiență anunțurile.

4. Facebook rulare rotunjite imaginile de profil pagină

Facebook a început rulare poze profil rotunjit în luna august, dar actualizarea este acum mult mai răspândită. Motivul pentru schimbare? Facebook vrea să facă profile pagina arate mai interesant.

Puteti vedea noua actualizare în News Feed – ul și pe Timelines pagina. Utilizator și pagina de profil poze – miniaturile – sunt acum rotunde în loc de pătrat. Imaginea mare profil de pe coperta paginii va fi în continuare pătrat.
Sursa ]

Un comentariu de la Facebook despre schimbarea citește , „Noi mereu de lucru pentru a face pe Facebook un loc mai interesant, și sperăm că această schimbare conduce la mai multe conversații cu persoanele pe care doriți să ajungă. Am fost de testare actualizări de design în News Feed și – au văzut rezultate încurajatoare și feedback – ul de la această actualizare de design „.

Pentru a face brand-ul iasă în evidență folosind această actualizare, pentru a alege culori luminoase, pline de viață, cum ar fi galben sau roșu. Ei atrag atenția clienților și a da produsul dvs. un simt energic și interesant. Pentru a evidenția loialitatea clienților și încrederea pe care le pot avea în tine, pentru a alege nuanțe de albastru. Dacă utilizați o imagine, decuparea cât mai aproape posibil, astfel încât este clar și ușor de recunoscut.

5. Facebook testează punerea povești Instagram pe platforma

S-ar putea aminti că nu prea mult timp în urmă Facebook a lansat versiunea sa de povești pe platforma desktop. Utilizatorii pot face slideshow-uri cu imagini și video pentru a partaja cu prietenii înainte de a Poveștilor dispar o zi mai târziu.

Pe măsură ce utilizatorii continuă să încerce această caracteristică, Facebook testează un nou accesoriu care încorporează Povestiri de la Instagram . Cea mai recentă versiune permite utilizatorilor posta articole despre Instagram și Facebook.

Sursa ]

Amintiți – vă, Facebook a cumpărat Instagram în 2012, deci de aceea această mișcare are sens. Lăsându – Instagram a lui 250 de milioane de utilizatori activi zilnic posta pe ambele platforme, Facebook este de a asigura o expunere maximă de conținut.

În timp ce testa această funcție, doar un grup mic de utilizatori au acces la ea acum.

6. Facebook testează o nouă caracteristică de chat în WhatsApp

Facebook a cumpărat WhatsApp înapoi în 2014 și tocmai a început să testeze o nouă funcție care va permite companiilor vorbi direct cu clienții prin intermediul aplicației de mesagerie.

Sursa ]

Chiar acum, întreprinderile care au fost examinate și aprobate pentru a utiliza serviciul arată o bifă verde de lângă numele lor.

Chiar dacă serviciul de mesaje este libertatea de a folosi chiar acum, Chief Operating Officer Matt Idema explică faptul că „Noi intenționăm privind tarifarea întreprinderilor în viitor.“ Facebook se uita la concurenții săi la nivel mondial și de a le folosi ca punct de plecare pentru modul de a oferi o mai bună -messaging caracteristici pentru utilizatori. Introducerea anunțurilor este doar o modalitate de a explora ei de a conduce vehicule de creștere.

Scopul este de a face atât de aplicațiile lor de mesagerie, WhatsApp Messenger și, căi de a crește volumul vânzărilor. Acest lucru înseamnă mai multe oportunități pentru agenții de publicitate pentru a afișa anunțuri la un bazin mai mare de clienți. Anunțurile sunt deja vizibile pe Messenger astfel încât adăugarea acestora la WhatsApp înseamnă mai multe oportunități pentru afaceri să crească, folosind suita de produse Facebook.

7. Facebook a lansat un nou ecosistem deschis pentru AI Cadre

Facebook a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru a lansa un nou format deschis rețea neuronală Exchange (ONNX). Cu atât de multe instrumente cadru AI disponibile, această inițiativă are menirea de a face mai ușor pentru dezvoltatorii de a alege și de a combina instrumentele care se aplică cel mai bine pentru proiectele lor.

Când dezvoltatori, ingineri, cercetători și începe un proiect, ei trebuie să aleagă un cadru – sau set de instrumente – pentru a lucra cu. Este, de obicei, unul care le permite să construiască pe baza acestei faze a proiectului. Cu toate acestea, nu există o modalitate ușoară de a transfera informații de la un cadru la altul pe măsură ce proiectul progresează și nevoile lor se schimbă.

Este un fel de cum ar fi construirea unei case. Folosind un ciocan și cuie sunt de ajutor atunci când încadrând casa, dar nu atât de mare, atunci când trebuie să-l vopsea. Ai nevoie de noi instrumente pentru următoarea fază a construi. poduri ONNX acest decalaj și face de lucru cu diferite cadre – la diferite puncte într-un proiect – mai ușor.

Sursa ]

Câteva cadre, cum ar fi Caffe2, PyTorch și Cognitivă Toolkit, deja sprijine și să se integreze cu ONNX.

Ideea este că merge mai departe, inovare și implementare se va întâmpla mai repede, fără dureri de cap de a fi blocat folosind un cadru pe termen nelimitat.

8. Facebook a actualizat anunțuri ale Managerului

Facebook a actualizat Ads Manager pentru a ajuta la crearea de marketing și de a gestiona mai bine anunțurile. Pentru a face acest lucru, au combinat Editor putere cu managerul anunțurilor .

Există acum un nou flux de lucru care vă permite să creați un proiect de campanie de anunțuri înainte de a adăuga în seturi de anunțuri și anunțuri. Acesta vă oferă mai mult control asupra procesului de creație pentru că acum nu trebuie să urmeze un anumit flux de lucru mai.

De asemenea, a adăugat este abilitatea de a revizui și confirma fiecare modificare efectuată în anunțuri. Acest lucru asigură că anunțul final posta satisface așteptările dumneavoastră, fără nimic în plus adăugate sau eliminate.

În cele din urmă, veți observa că istoria diagrame și activitatea din Power Editor au fost integrate cu Managerul de anunțuri. Este acum un ghișeu unic pentru toate nevoile dvs. de anunțuri; nu există nici o necesitate de a sări între mai multe platforme pentru a obține informațiile și detaliile pe care le doriți.

În plus față de actualizările în Managerul de publicitate, Facebook a construit un „plătească pentru a juca“ platformă care încurajează companiile să promoveze posturile lor și să plătească pentru anunțurile lor , în scopul de a obține o expunere și de a obține un profit pe munca pe care a pus în joc . Acest lucru înseamnă că expunerea nu se bazează pe cât de bine puteți utiliza platforma , dar în schimb în funcție de cât de mult plătiți.

Sursa ]

Algoritmul de anunturi a fost actualizat pentru a sublinia acest lucru. Un exemplu utilizează conținutul plătit pentru a maximiza acoperirea prin clasament. Atunci când Facebook se clasează acest conținut, se bazează pe punctajul licitată și relevanță. Cu cât scorul de relevanță, cu atât mai bine expunerea anunțului . Este o combinație de angajament de utilizator și feedback – ul.

Deoarece clasament nu se bazează pe o bază per postare, algoritmul se uită la toate campaniile combinate pentru a veni cu un rang. Cu cât mai bine fiecare campanie efectuează, cu atât mai bine expunerea generală atunci când sunt combinate.

9. prieteni Facebook este de a ajuta construi conexiuni mai puternice

Desigur, Facebook nu este totul despre anunțurile și de marketing; este o rețea socială, după toate. Facebook este de a face un impuls mare pentru a obține prietenii să se conecteze și să se angajeze unele cu altele mai mult. Au lansat o nouă câteva caracteristici pentru a ajuta utilizatorii să începeți. Iată o privire la ceea ce este nou.

Ele ajuta utilizatorii face mai mulți prieteni

Chiar acum, Facebook are un „Oamenii s-ar putea cunoaște“ facilitate care include persoanele legate de prietenii curente. Ideea este de a oferi noi sugestii de prietenie bazate pe persoanele care ar putea să fie în același cerc social. Cu toate acestea, lista arată doar cât de mulți prieteni comuni ai între tine.

Noua facilitate merge mai departe . Când faceți clic pe un profil, veți vedea mult mai multe informații – cum ar fi evenimente pe care le – ați atât la care a participat, voi ambele pagini precum și locuri pe care amândoi ați lucrat sau a trăit. În loc să vă spun că aveți prieteni în comun, se evidențiază experiențele pe care le au în comun. În cazul în care utilizatorii decid să adauge noi prieteni pe baza acestor informații, le dă un loc pentru a începe conversația lor.

Punctul de noua caracteristică este de a ajuta utilizatorii să cunoască potențiali prieteni noi mai bine înainte de a trimite o cerere de prietenie.

Sursa ]

Iată cum puteți să accesați și să utilizați noua funcție:

 • În aplicația mobilă sau on-line, faceți clic pe „Discover People“ în secțiunea de a explora.
 • Parcurge o listă a potențialelor conexiuni noi bazate pe „Friends of Friends“ filtru.
 • Trimite o cerere de prietenie, un mesaj sau val salut.

Discover People caracteristică a lansat la inceputul acestui an , pentru a vă ajuta să găsească noi conexiuni. Diferența cu cel mai nou accesoriu este că se bazează pe oameni care sunt deja legați în cercul de prieteni. Înainte de aceasta, a întâlni oameni noi sa bazat pe interesul reciproc în aceleași evenimente .

Se testează o nouă caracteristică Meetup pentru a conecta prieteni

de afaceri Facebook este construit pe rețele sociale on-line. Dar, pentru că există încă o tona de interacțiuni reale se întâmplă, le-am stabilit pentru a ajuta oamenii să facă mai multe dintre aceste tipuri de conexiuni.

Se testează în prezent o caracteristică nouă în aplicația pentru mobil în cazul în care acestea sugerează prietenii pentru ca utilizatorii să Meetup cu offline. Chiar acum doar un mic grup de utilizatori din Toronto și Noua Zeelandă au acces să – l încercați.

Iată cum funcționează:

 • O notificare apare în aplicația Facebook cu o listă de prieteni utilizatorii pot alege.
 • Utilizatorii pot ignora sau refuza invitația sau sunt de acord să se întâlnească. Răspunsul lor este privat, cu excepția cazului atât oamenii spun da.
 • Pentru a ajuta utilizatorii care spun da fac planuri, un nou fir de conversație începe automat în Messenger.

Sursa ]

Când a fost întrebat despre noua caracteristică, un purtător de cuvânt a spus , „Oamenii folosesc adesea Facebook pentru a face planuri cu prietenii lor, așa că, derulăm un test foarte mic în aplicația Facebook pentru a face asta mai ușor. Așteptăm cu nerăbdare să auzim feedback – ul oamenilor.“

Este o abordare proactivă pentru obtinerea de oameni pentru a se conecta cu prietenii. În loc de așteptare pentru prieteni pentru a ajunge, Facebook ia primul pas și devine conversația a început. Se îmbină perfect două aplicații în timp ce persoanele care nu s-ar putea întâlni în mod obișnuit până obține o șansă de a consolida legăturile lor.

Cercetează comentarii de culoare

Nu a fost mult timp în urmă că Facebook laminate fundaluri stare de culoare . Ați văzut , probabil , actualizările de stare viu colorate stabilite împotriva text alb cu caractere aldine. Acest lucru a fost lansat într – un efort de a face News Feed – uri arate mai interesant și care atrag atenția.

Ei bine, acum Facebook a luat această idee și a început să testeze o nouă funcție care încorporează culoare și comentarii.
Sursa ]

Un purtator de cuvant a explicat , „Noi explorăm mereu noi modalități pentru ca oamenii să se conecteze și să aibă conversații, așa că testarea caracteristici noi pe comentarii.“

Noua facilitate nu este disponibilă pentru toată lumea încă, iar pentru cei care au acces, este doar pe mobil. Chiar dacă nu este disponibil pe scară largă încă, ar putea fi mai potrivite pentru anumite criterii demografice sau regiuni care prefera modele vii .

Există o nouă secțiune dedicată pentru filme

Aceasta este o altă caracteristică extinsă care Facebook a început să se rostogolească încet la utilizatorii de dispozitive mobile. Nu va fi o actualizare secțiunea „Film“ , disponibil în panoul principal de navigare. Bazat pe locația utilizatorului , arată informații cum ar fi ce se joacă filme, în cazul în care se joacă și programe de difuzare curente. În loc de a vizita mai multe pagini de Facebook pentru filme, totul este disponibil pentru a vedea pe o singură pagină.

Sursa ]

Dar nu este vorba despre uita la ceea ce este disponibil; De asemenea, utilizatorii pot cumpăra bilete pentru mai multe filme utilizând această caracteristică. Facebook parteneriat cu vânzătorii de bilete Fandango și Atom Bilete pentru a ajuta cu tranzacții. Dar, înapoi, atunci când această caracteristică lansat pentru prima data, au existat doar o mână de filme disponibile.

presedintele Fandango, Paul Yanover, explică faptul că această actualizare este mare pentru utilizatori, deoarece prietenii se pot conecta acum în mod diferit. Dacă ei văd prietenii vor să vadă aceleași filme pe care le fac, utilizatorii pot ajunge și sugerează văzând filmul împreună.

10. Facebook compensează pentru recentul potop de conținut înșelător

Până acum , probabil că ești conștient de știri recente pe care Facebook a descoperit 3.000 deanunțuri care au fost create aproximativ 470 de conturi false. Se crede că o companie din Rusia a creat conturile și le -a folosit pentru a cumpăra anunțuri în cartier de 100.000 $ în timpul alegerilor de anul trecut din SUA. Câțiva dintre ei au menționat candidaților după nume, în timp ce altele acoperit mai mult conținut polarizator .

Facebook a fost întotdeauna – și continuă să fie – silitor la plivire conturi false care distorsionează experiența utilizatorului. Una dintre cele mai recente încercări lor este de a lupta împotriva o tactică cunoscută sub numele de deghizare pentru a reduce cantitatea de spam care apare în Știri feed – uri și link – uri către pagini de calitate scăzută. Deghizarea este atunci când site – urile de tip spam arată Facebook conținut moderatori un singur lucru – ceva care arată autentic și autentic – ceva și utilizatorii altceva. Scopul este de a aluneca prin fisuri și arată utilizatorii de conținut umplut-spam.

Sursa ]

Facebook a lansat noi eforturi pentru a reprima acest tip de comportament. Facebook director de anunțuri produs Rob explica de piele, „Vom dezactiva numărul de anunțuri, le vom lovi cu piciorul off, vom scăpa de paginile lor.“ Lupta lor împotriva spam-ului include o combinație de oameni de putere și de învățare mașină.

În timp ce Facebook nu va dezvălui markerii pe care le utilizează pentru a da seama ce e real și fals, puteți fi siguri că marea majoritate a anunțurilor merge înainte sunt legit și autentice .

recapitulare rapidă:

Iată o recapitulare rapidă a actualizărilor pentru septembrie 2017:

 1. La încetarea mandatului rar folosit amplificat tipuri de postare
 2. Controale noi și capabilități de marketing de conținut de marcă
 3. Actualizări la destinații de plasare video în flux
 4. Facebook este de rulare rotunjite imaginile de profil pagină
 5. Facebook testează punerea povești Instagram pe platforma
 6. Facebook testează o nouă caracteristică de chat în WhatsApp
 7. Facebook a lansat un nou ecosistem deschis pentru AI Cadre
 8. Facebook a actualizat anunțuri ale Managerului
 9. Facebook este de a ajuta prietenii construi conexiuni mai puternice
 10. Facebook compensează pentru recentul potop de conținut înșelător

În cazul în care ați ratat știri de top în lunile anterioare, derulați în jos pentru a citi despre ele!


Sus Facebook Actualizări pe care Nu ar trebui să piardă – august 2017 Ediția

În această august 2017, Facebook a introdus unele noi opțiuni de direcționare de anunțuri , a pus capăt de încărcare lent-link – uri , și se rostogoleste o mai bună raportare pentru video redistribuiri și valori ale campaniei de anunțuri .

Ca întotdeauna, am făcut munca grea pentru tine și colectate toate știrile de top Facebook trebuie să știți chiar acum.

Aici sunt cele 10 de Facebook Actualizări nu se poate pierde în august 2017 :

 1. Facebook va adăuga confirmărilor eveniment ca o opțiune de direcționare a anunțurilor.
 2. Link-uri mai rapid de încărcare vor fi plasate mai mare pe mobil Fluxuri de știri.
 3. Facebook a eliminat aplicațiile lor Lifestage și grupuri.
 4. Facebook se actualizează clicurile și raportarea de afișări ale anunțurilor.
 5. Facebook este actualizarea valorilor video de re-share pentru a oferi creatorilor perspective mai bune.
 6. Facebook a anunțat doilea trimestru 2017 rezultatele lor.
 7. Facebook testează „merge live“ caracteristici din Camera Facebook.
 8. Facebook testeaza Povești adăugarea la site-ul lor pentru desktop.
 9. Facebook este de rulare mai multe anunțuri Messenger la nivel global.
 10. Facebook introduce două platforme video noi, de vizionare și Afișare pagini.

Sunteţi gata? Găsiți un loc confortabil, apuca o băutură și aici vom merge!

1. Facebook va adăuga confirmărilor eveniment ca un anunț opțiune de direcționare.

Facebook intenționează să lase agenților de publicitate trimite anunțuri direcționate către RSVPers de evenimente Facebook.

Acest tip de direcționare pe bază de eveniment funcționează prin crearea unui segment de public pe Facebook personalizat tuturor celor care au confirmat participarea la un eveniment creat de brand-ului Facebook Pagina. Utilizând caracteristica public personalizat, brandurile pot trimite o campanie direcționată pe lista RSVPers și de a folosi lista RSVP pentru a crea un public Facebook sosie de utilizatori similari.

[Sursă]

Cu această funcție de direcționare RSVP, brandurile vor fi în măsură să includă utilizatorii care au răspuns ca „merge“, utilizatorii care au răspuns ca „interesați“, sau care includ ambele grupuri în lista lor de public personalizat.

[Sursă]

Evenimente Facebook au fost deja o modalitate ușoară pentru companii de a promova brandul lor, dar cu această nouă opțiune de direcționare de anunțuri RSVP, evenimente Facebook va fi o platformă chiar mai bine pentru construirea interesului față de marcă.

Link-uri 2. Mai repede cu încărcare mai mare vor fi plasate pe mobil Fluxuri de știri.

Facebook a anunțat că va acorda prioritate link – uri care se încarcă mai repede pe mobil Fluxuri de știri , provocând aceste povești să apară mai frecvent în partea de sus a hranei pentru animale și povești mai lente să apară mai rar.

[Sursă]

Conexiune utilizatorilor de rețea, capacitatea de Wi-Fi și utilizarea dispozitivului vor fi luate în considerare pentru a estima timpii de încărcare link-ul și conținutul de alimente care ar trebui să fie o prioritate de știri.

Facebook va lansa această actualizare încet , în lunile următoare. Și dacă sunteți îngrijorat cu privire la această actualizare scăderea acțiunilor din pagina dvs. web, consultați liniile directoare Facebook pentru îmbunătățirea timpului de încărcare site – ul mobil .

3. Facebook a eliminat aplicațiile lor Lifestage și grupuri.

Facebook a închis două dintre independente aplicațiile lor: Lifestage și grupuri.

Introdus acum un an, Lifestage a fost proiectat pentru adolescenti pentru a se conecta cu alții la școală prin crearea de profile video , personalizate. Utilizatorii pot vizualiza clipuri video făcute de alții la școala lor.

[Sursă]

Facebook App Grupurile a fost un pic mai în vârstă decât Lifestage, lansarea în noiembrie 2014 . Aplicația a servit ca spațiu pentru ca utilizatorii să acceseze toate grupurile lor de Facebook într – un singur loc. Utilizatorii pot , de asemenea , crea grupuri de Facebook din aplicația.

[Sursă]

Cu aceste închiderile app, Facebook este atrageți pe principala lor aplicație Facebook. În răspunsurile lor la aceste eliminări de aplicații, compania a explicat că acestea sunt concentrandu -se mai mult pe grupuri , în principal aplicația Facebook, și intenționează să includă lor invataminte din Lifestage în principal aplicația Facebook.

4. Facebook actualizează clicurile și raportarea de afișări ale anunțurilor.

Pentru a oferi companiilor o înțelegere mai clară a performanței lor de anunțuri, Facebook și- a actualizat raportarea privind clicurile și afișările publicitare.

Facebook va mai fi de numărare clicuri neintenționate în valori ale campaniei , și nu vor fi detaxe pentru clicurile neintenționate în Rețeaua de public, platforma sa de Facebook pentru a difuza anunțuri în alte aplicații. Explicând această actualizare, Facebook Product Marketing Manager de Brett Vogel a remarcat că , „clicurile neintenționate sfârșesc prin furnizarea de experiențe cu adevărat săraci pentru oameni și agenții de publicitate.“

Pentru a determina dacă un clic este neintenționată, Facebook măsoară „drop off rata“ – momentul în care un utilizator petrece pe pagina de destinație a unui anunț. Facebook identifică cheltuieli mai puțin de două secunde, pe un anunț ca un clic neintenționată.

Facebook a , de asemenea , actualizat raportarea lor de anunțuri de afișări pentru a oferi întreprinderilor o mai mare claritate cu privire numărul total de afișări ale anunțurilor cu două noi valori:

 • Total afișări: această valoare măsoară acum atât facturabile și afișări ale anunțurilor care nu se facturează. Afișările Nefacturabil includ anunțuri livrate după bugetul unei companii a fost cheltuit, anunțurile difuzate pentru același utilizator într – un timp scurt, și livrarea de anunțuri din cauza fraudei detectabile.
 • Afișări Auto-refresh: această valoare indică numărul de afișări ale anunțurilor din cauza unei actualizări de browser. Anunțurile care sunt plasate pe partea dreaptă a desktop – News Feed unui utilizator actualizează automat cu noile anunțuri după o anumită perioadă de timp.

Cu aceste noi valori, Facebook oferă mai multă transparență cu privire la difuzarea anunțurilor, permițând utilizatorilor să se simtă încrezători cu privire la valoarea de afișări publicitare.

5. Facebook este actualizarea valorilor video de re-share pentru a oferi creatorilor perspective mai bune.

După colectarea feedback – ul utilizatorilor, Facebook a aflat că creatorii video de dorit mai multe valori privind redistribuiri ale conținutului lor, precum și limitări cu privire la cantitatea de valori video re-ar putea vedea sharers. Ca răspuns, Facebook a făcut unele update -uri la valori video dere-share :

 • Doar creatorii video vor putea vedea următoarele valori: graficul de păstrare, durata de vizionare medie, 30 de secunde Views și defalcare detaliată de opinii (autoplay / click pentru a juca, unic / repetare). Minute vizionate, 10 secunde Views și valorile de sunet vor fi în curând disponibile numai creatorilor, de asemenea.

[Sursă]

 • Proprietarii de pagini care videoclipurile Redistribuie vor avea permisiunea de a vedea următoarele valori: de informații agregate cu privire la datele demografice, locația generală a persoanelor care vizionează acel video, vizualizări de zi cu zi a partajat re-video, și defalcările suplimentare pentru plătite față de film organic activitate.
 • Facebook va fi adăugarea de perspective pentru creatorii de videoclipuri pe care Paginile sunt re-video sharing lor , deși acestea nu au specificat intuiții încă.

Cu aceste actualizări metrice re-share, utilizatorii vor putea sa formeze perspective mai puternice cu privire la strategia lor de publicare și crearea de conținut.

6. Facebook a anunțat doilea trimestru 2017 rezultatele lor.

Facebook a raportat rezultate puternice al doilea trimestru , cu o creștere a vânzărilor , care depășeau estimările analiștilor. Raportul pozitiv poate fi atribuit la cererea tot mai mare pentru anunțurile mobile Facebook și succesul Facebook pentru a aduce în mod constant noi utilizatori prin suita de aplicații.

[Sursă]

Iată câteva statistici cheie Q2 :

 • Veniturile au crescut cu 45% , la 9320000000 $ de la 6430000000 $ în trimestrul al doilea de anul trecut.
 • Venituri din publicitate mobile au reprezentat 87% din totalul vânzărilor de anunțuri , până la 84% în aceeași perioadă a anului trecut.
 • Profiturile au crescut 71% , la 3890000000 $ de profit al doilea trimestru de anul trecut de 2,28 miliarde $.
 • Utilizatorii activi de zi cu zi au fost 1320000000 , in medie , iar utilizatorii activi lunar au fost de 2 miliarde , în medie , – ambele valori au arătat o creștere de 17% de la an la an .

Facebook a declarat ca „sarcină de anunțuri“ (numărul de anunțuri pe Facebook arată utilizatorii) vor deveni mai puțin de o sursă de creștere a veniturilor în acest an. Pentru viitoarele surse de creștere a veniturilor, analiștii prezic că investițiile pe termen lung Facebook în mesagerie și realitatea virtuală va deveni fluxuri de venituri substanțiale .

7. Facebook testează „merge live“ caracteristici din Camera Facebook.

Pentru a face mai ușor pentru utilizatori să meargă direct cu video și audio, Facebook va lansa o versiune de testare a Facebook video , care include abilitățile pentru a înregistra audio și video, precum și pentru a face GIF – uri.

Cu această nouă versiune de testare a Facebook video, funcțiile „live“, „normal“ și „GIF“ va apărea ca file în partea superioară a ecranului.

[Sursă]

În fila „live“, puteți apăsa pe o cameră video pentru a video live stream sau o pictogramă microfon pentru a audio live stream.

[Sursă]

În plus, veți fi acum posibilitatea de a alege dacă doriți să mergeți direct în doar Povestiri de pe Facebook, ca un post pe Facebook regulat, sau ambele.

Pentru moment, aceste caracteristici în direct Facebook video sunt doar testate și nu au fost pe deplin laminate la utilizatori.

8. Facebook testeaza Povești adăugarea la site-ul pentru desktop.

Ca un test, Povestiri Facebook va fi acum disponibile pe site – ul de desktop pentru unii utilizatori de pe partea dreaptă a News Feed.

[Sursă]

Emularea Povestiri Snapchat Facebook este un flux de imagini și înregistrări video ale prietenilor din ultimele 24 de ore.

Facebook a inclus deja Povestiri din principalele lor aplicații mobile, dar până în prezent funcția nu a primit prea multă atenție. În aprilie, Povestiri Facebook a încercat să încurajeze utilizatorii să adauge la povestea lor mai mult prin marcarea cu gri din icoane ale utilizatorilor care nu au fost folosind caracteristica, dar Povestiri Facebook încă nu a prins destul de departe.

[Sursă]

Facebook nu a confirmat procentul de utilizatori care se văd povești de pe desktop-ul lor pentru acest test, deci nu este clar deocamdată dacă adăugăm articole Facebook pe desktop va contribui la creșterea acesteia.

9. Facebook este rulare mai multe anunțuri Messenger la nivel global.

După rularea testelor limitate , care au introdus anunțuri în fila de origine Facebook Messenger, Facebook a anunțat că se extinde un test de anunțuri fila acasă în aplicația Messenger la nivel global.

[Sursă]

Facebook a declarat că acestea vor crește treptat numărul de consumatori care vor putea vedea anunțurile din fila Messenger acasă.

Când se face clic pe, noile anunțuri filă de pornire Messenger va fie utilizatori , duce la un site web sau de lucru , cum ar fi mai veche Click pentru anunțuri de mesaje , care începe un fir de mesaje între utilizator și compania atunci cand este apasat.

Anunțurile reprezintă o bucată importantă din veniturile Facebook, asa ca are sens ca Facebook este adăugarea de Messenger anunțuri fila acasă (nu există decât atât de mult spațiu publicitar News Feed). Utilizatorii pot găsi reclamele pe lângă mesajele personale de pe fila de start Messenger prea intruziv, dar dacă astfel încât acestea vor fi dat opțiunea de a ascunde anunțuri făcând clic pe săgeata în jos din dreapta jos a anunțului.

10. Facebook introduce două platforme video noi, de vizionare și Afișare pagini.

Facebook este de a înlocui fila sale video vechi cu o nouă platformă numită ceas, un spațiu pentru utilizatorii Facebook pentru a viziona spectacole. Emisiunile de pe Facebook sunt publicate video serie de episoade, în direct sau înregistrate.


[Sursă]

Watch va avea o caracteristică Urmărit pentru a ajuta utilizatorii să urmăriți emisiunile pe care le urmează, plus Watch va organiza spectacole în secțiuni personalizate, cum ar fi „sunt prietenii privesc“, pentru a ajuta utilizatorii să descopere noi spectacole. Utilizatorii vor fi, de asemenea, posibilitatea de a se conecta cu alți spectatori prin comentarii și reacția la spectacole sau prin aderarea la grupurile dedicate Facebook pentru spectacole.

Watch este în prezent disponibil doar la un grup restrâns de oameni din SUA pe telefonul mobil, desktop și Facebook TV aplicații, dar va fi lansat la mai multe persoane în Statele Unite, în următoarele săptămâni.

Ca o completare la ceas, Facebook este , de asemenea , eliberarea Afișare Pagini , care sunt pagini pentru utilizatori de a publica noi episoade spectacol, informații despre spectacol, și videoclipuri similare.


[Sursă]

Cu aceste Afișare pagini, utilizatorii vor putea cu ușurință să se conecteze cu comunitățile care formează în jurul fiecărui spectacol.

Recapitulare rapidă:

Să trecem în revistă cele mai importante știri Facebook, în august 2017:

 1. Facebook va adăuga confirmărilor eveniment ca o opțiune de direcționare a anunțurilor
 2. Link-uri mai rapid de încărcare vor fi plasate mai mare pe mobil Fluxuri de știri.
 3. Facebook a eliminat aplicațiile lor Lifestage și grupuri.
 4. Facebook se actualizează clicurile și raportarea de afișări ale anunțurilor.
 5. Facebook este actualizarea valorilor video de re-share pentru a oferi creatorilor perspective mai bune.
 6. Facebook a anunțat doilea trimestru 2017 rezultatele lor.
 7. Facebook testează „merge live“ caracteristici din Camera Facebook.
 8. Facebook testeaza Povești adăugarea la site-ul pentru desktop.
 9. Facebook este de rulare mai multe anunțuri Messenger la nivel global.
 10. Facebook introduce două platforme video noi, de vizionare și Afișare pagini.

În cazul în care ați ratat știri de top în lunile anterioare, derulați în jos pentru a citi despre ele!


Sus Facebook Actualizări pe care Nu puteți permite să-ra – iulie 2017 Ediția

În iulie 2017, Facebook a introdus funcții distractive pentru Messenger video chat-ul, a adăugat actualizări pentru verificarea de siguranță și dă Grupa adminii mai mult control asupra comunităților lor.

Ca întotdeauna, am făcut munca grea pentru tine și colectate toate știrile de top Facebook trebuie să știți chiar acum. Deci, stai pe spate, apuca un espresso cu gheață și faceți clic pe citește mai mult!

Iată o scurtă prezentare a mai importante știri Facebook , în iulie 2017 :

 1. Adminii Group va avea mai mult control asupra comunităților lor .
 2. Fila Facebook Messenger Discover a fost viu.
 3. Messenger Anunțurile din toată lumea sunt
 4. Găsiți Wi-Fi a extins la nivel global.
 5. Facebook va oferi noi valori pentru pagină și Ad Insights.
 6. Facebook News algoritm de alimentare a fost actualizat pentru a reduce spam-ul.
 7. Noi instrumente fotografia de profil au fost lansate în India.
 8. Facebook Pentru verificarea de siguranță a primit mai multe actualizări.
 9. Facebook Messenger a introdus noi caracteristici video distractive.

Gata? Hai sa mergem, atunci

1. adminii Group va avea mai mult control asupra comunităților lor.

Facebook este adăugarea de mai multe caracteristici pentru a ajuta la admini Group gestiona membrii lor și să crească echipele lor.

Noile instrumente vor oferi admini cu o mai bună înțelegere a activității membre și mai mult control asupra membru și afișarea.

Actualizările includ:

 • Insights Group – Administratorii vor putea vedea valori în timp real cu privire la creșterea economică, angajamentul și calitatea de membru, cum ar fi numărul total de posturi de grup și de ori mai populare de implicare membru.
 • Cerere de membru de filtrare – cererile de înscriere vor fi sortate în categorii , cum ar fi sexul sau de locație, astfel încât administratorii pot accepta sau cereri pe categorii declin o dată.
 • Membru Eliminat curat-up – Administratorii vor putea elimina membrii grupului și conținutul lor creat într – un singur pas.
 • Posturi programate – adminii Group și moderatorii vor putea crea și posturi de program.
 • Grupul pentru legarea de grup – Facebook testeaza grup-la-grupare de legare, care permite administratorilor să sugereze grupuri similare membrilor lor.

Cu noua lor misiune orientată spre comunitate , Facebook intenționează să continue dezvoltarea de instrumente pentru sprijinirea admini Group.

2. fila Facebook Messenger Discover a fost viu.

După anunțarea la Discover F8 , Facebook a lansat v 1.1 pentru utilizatorii din SUA.

Cu Discover, utilizatorii pot interacționa cu roboții, locuri și companii pe Messenger. Poti cauta dupa categorie, companiile recent vizitate și experiențele prezentate .

Facebook a scris pe blog-ul companiei lor:

Descoperiți face chiar mai ușor pentru a obține lucruri de făcut, citind cele mai recente articole, rezervare vacanța următoare, sau pentru a obține cele mai recente evidențiază sport, chiar în Messenger.“

Ce înseamnă acest lucru pentru agenții de publicitate:

Potrivit Land Marketing , a „folosit recent“ categoria de pe Descoperire va include numai companiile pe care utilizatorii au Messaged, nu întreprinderile pe care utilizatorii au urmat pe Facebook pagini sau alte platforme de social media.

Acest lucru înseamnă că întreprinderile vor trebui să promoveze conturile lor de Messenger cu anunțurile și sperăm că conturile lor sunt prezentate în alte categorii, cum ar fi secțiuni legate de subiect și „recomandate“ experiențe.

3. Messenger Anunțurile sunt Extinderea la nivel global

Dacă ne-ați citit din Australia sau Thailanda, noi nu vă spun nimic nou, dar dacă locuiți oriunde altundeva pe planeta puteți obține gata pentru a adăuga un nou instrument la arsenalul de marketing: Anunțuri Messenger!

După mai mult de un an de testare, acum companiile din întreaga lume pot extinde acoperirea lor la oameni în Messenger. Sunt 1,2 miliarde de utilizatori lunar Messenger suficient pentru tine?

Messenger anunțurile vor apărea cu un „sponsorizat“ etichetă în pagina de pornire a aplicației Messenger pentru mobil si arata ca si un tipic anunturi News Feed cu un titlu, descriere copiere, imagine și îndemnuri. Atunci când utilizatorii apăsați pe un anunț, acestea vor fi trimise la destinația selectată la crearea anunțurilor (site-ul sau un chatbot Messenger).

Veți găsi anunțuri Messenger ca o opțiune de plasare, iar dacă utilizați destinații de plasare automate Messenger este inclus pentru toate obiectivele campaniei susținute. anunțurile Messenger sunt disponibile în Managerul Ads și Editor putere și agenții de publicitate vor putea adăuga Messenger pentru campaniile care utilizează obiectivele de trafic și de conversie.

În următoarele câteva săptămâni, mai multe opțiuni sunt rulare, cei de la Facebook garanția că instalările de aplicații și alte obiective ale campaniei vor fi sprijinite „în curând.“

4. Găsiți Wi-Fi în întreaga lume (și pentru a găsi afacerea dvs. prea)

După ce a fost eliberat în mai multe țări anul trecut, Găsiți Wi-Fi este acum disponibil în întreaga lume.

Instrumentul permite utilizatorilor să găsească cele mai apropiate puncte fierbinți Wi-Fi bazate pe întreprinderi, care au permis accesul lor la Wi-Fi prin intermediul Facebook pagina lor.

Pentru a avea acces la „Găsiți Wi-Fi“, au nevoie doar pentru a deschide aplicația Facebook, faceți clic pe tab-ul „More“ și apoi „Găsiți Wi-Fi.“ Ei pot căuta, de asemenea, prin harta pentru a găsi hotspot-uri disponibile și pentru a afla mai multe detalii despre întreprinderile furnizează Wi-Fi.

Chiar trebuie să-ți spun toate avantajele pe care gratuit Wi-Fi poate da afacerea ta?

5. Facebook va oferi noi valori pentru a obține informații anunțuri și a paginii.

Facebook a anuntat noile valori vor lansa pentru întreprinderi în următoarele câteva săptămâni.

Aceste valori sunt concepute pentru a oferi companiilor o mai bună înțelegere a interacțiunilor utilizatorilor cu anunțurile lor Facebook și pagini.

Aici sunt noile valori privind interacțiunile anunțului:

 • Aterizare afișări de pagină – Arată numărul de vizitatori care au ajuns pe site – ul dvs. după ce fac clic pe un anunț.
 • Activitatea de pre-impresii defalcare – arată dacă vizitatorii au fost site – ul dumneavoastră anterior.

Cu aceste două valori, companiile pot determina dacă anunțurile conduc cu succes utilizatorilor site-urile lor și atragerea de noi clienti.

Aici sunt noile valori privind interacțiunile Pagina:

 • Urmează –  arată numărul de câștiguri urmează unei afaceri sau pierde, perspective în cazul în care urmează se întâmplă, datele demografice urmăritor și o defalcare urmează organice și plătite.
 • Previews –  Afișează numărul de persoane care văd informațiile paginii tale , fără de fapt , făcând clic pe ea.
 • Recomandări –  Afișează numărul de ori Pagina ta este inclusă într – o recomandare Facebook

Facebook planuri privind eliberarea mai multor valori noi în fiecare lună , pe baza feedback – ul le primesc pe aceste valori. Doar asigurați – vă că modul de abordare este informat de date, nu-date condus !

6. Facebook News algoritm de alimentare a fost actualizat pentru a reduce spam-ul.

Facebook a schimbat algoritmul lor News Feed pentru a reduce cantitatea de spam pe News Feed-uri utilizatorilor.

Spre deosebire de Facebook direcționarea în funcție de actualizările clickbait luna trecută, această actualizare algoritm va detecta spam de numărul total de posturi, nu de conținut individual de poștă. Potrivit Tech Times , Facebook identifică schimbul de 50 sau mai multe mesaje pe zi ca cineva care este , probabil , schimbul de mesaje spam sau știri false pe nimeni.

Într – un post pe blog 30 iunie , reprezentanții Facebook a declarat că:

„ Cercetarile noastre arata in continuare ca link – urile care împărtășesc tind să includă conținut scăzut de calitate , cum ar fi clickbait, senzaționalism și dezinformare. Ca urmare, dorim să reducem influența acestor spam și deprioritize link – urile care le împărtășesc mai frecvent decât sharers regulate.

Deocamdată, această regulă de-prioritizare se aplică numai în posturi cu link-uri, nu domenii, pagini, clipuri video, fotografii, check-in-uri sau actualizări de stare.

Dar e mai mult!

Nu modificați , de obicei , titlul sau imaginea atunci când partajați un link pe Facebook? Ei bine, începând cu 17 iulie (și pentru următoarele săptămâni #wedontknowhowmany), nu veți putea să – l mai fac. Facebook elimina posibilitatea de a modifica un link de previzualizare – imaginea, titlul și textul – înainte de a partaja un link pe platforma.

Esti suparat? Ei bine, apoi trimite o notă de mulțumire tuturor celor spammeri, escroci, și clickbaiters care au fost folosind link-ul de editare de previzualizare ca o modalitate de a posta știri false.

Ce se întâmplă dacă fluxul dvs. de lucru se bazează pe suprascrierea link – ul de previzualizare metadate? Facebook a anunțat că se lucrează pentru a găsi o soluție și, în următoarele câteva săptămâni, va oferi editorilor cu „instrumente și resurse“ pentru a le sprijini. Se așteaptă o soluție, există câteva trucuri pe care le puteți folosi chiar acum.

7. Noi instrumente fotografia de profil au fost lansate în India.

de cercetare Facebook a arătat că unii utilizatori nu posta o fotografie de profil, deoarece se tem că vor fi utilizate în mod abuziv on-line.

Pentru a ajuta utilizatorii se simt mai confortabil imaginile de profil postare, compania testează noi instrumente de imagine profil de protecție în India.

Primul instrument este un paznic de profil al imaginii opțional . Cu această facilitate, utilizatorii sunt capabili să:

 • restricționa alte persoane descărcarea, partajarea sau trimiterea fotografia de profil într-un mesaj pe Facebook
 • restricționa alte persoane capturi de ecran din imaginea de profil (disponibile în prezent numai în aplicația Android)
 • restricționați prietenii non-Facebook etichetați alții sau ei înșiși în fotografia de profil

Gardianul opțional adaugă, de asemenea, un strat de albastru și scut pentru a fotografia de profil pentru a semnala protecția altor utilizatori.

Al doilea instrument este opțiunea de a adăuga un design de Laye r la profil poze.

Conform testelor, oamenii sunt de 75% mai putin probabil pentru a copia o fotografie de profil cu un strat de design.

Inspirat de modele textile indiene, cum ar fi Bandhani și Kantha , ilustrator Jessica Singh a creat modele pentru utilizatorii din India pentru a adăuga la imaginile lor de profil. Vă puteți imagina un viitor în cazul în care mii de utilizatori vor alege desene pentru imaginea lor de profil?

8. Facebook verificarea de siguranță a primit mai multe actualizări.

Vorbind despre angajamentul Facebook comunităților, compania se rostogoleste mai multe actualizări de securitate Verificați .

Pentru verificarea de siguranță a permis întotdeauna utilizatorilor să lase familia și prietenii știu că sunt bine în momente de criză. Acum, verificarea de siguranță va include, de asemenea:

 • Finanțatori –  Utilizatorii din SUA vor fi acum posibilitatea de a începe o strangere de fonduri prin verificarea de siguranță.
 • Comunitatea de ajutor – Funcția de ajutor comunitar este acum disponibilă pe desktop și va fi disponibil pentru toate tipurile de crize în cazul în care verificarea de siguranță este activat.
 • Adăugarea de note personale – Pentru a păstra prietenii și familia actualizat, utilizatorii pot adăuga acum note personale care sunt adăugate automat la povestea lor News Feed.
 • Descrierile de criză – verificarea de siguranță include acum informatii despre crizele de agenția globală de raportare a crizelor NC4.

Facebook a lansat primul verificarea de siguranță în urmă cu doi ani. În ultimii doi ani, verificarea de siguranță a fost activat mai mult de 600 de ori și a trimis mai mult de un miliard de notificări privind siguranța. Este deja un instrument puternic, iar noile caracteristici vor face doar conectarea cu utilizatorii mai ușor.

9. Facebook Messenger a introdus noi caracteristici video distractive.

Până în prezent, video chat pe Messenger a fost destul de goale-oase. Recent, Facebook a adăugat mai multe caracteristici pentru a amplifica factorul de distracție.

Aceste noi instrumente vă permit să adăugați reacții animate, filtre, măști, și efecte pentru video chat – uri, și să ia capturi de ecran de chat-urile.

Iată câteva pro-sfaturi pentru utilizarea noilor caracteristici video-chat:

 • Emoticonuri – Când adăugați emoji pentru a anima pe ecran video, urmăriți îndeaproape! Efectele se modifică în funcție de faptul dacă fata ta este pe sau de pe ecran.
 • Filtre –  nu sunt sigur dacă te uiți bine? Testați filtrul înainte de a se vedea permită celorlalți.
 • Măștile – Unele dintre măștile au ascuns efecte atunci când vă mutați. Încercați să deschideți gura cu masca de iepure …

Pentru utilizatorii de Messenger video chat, noul emoticonuri, măști și filtre ar trebui să inspire unele rade de la prieteni și familie. Pentru mediul de afaceri, ei vor face un fel de interacțiune mai personal. Perfect pentru conectarea la Millennials, aceasta trebuie să fie folosite cu grijă cu restul publicului.

recapitulare rapidă:

Ia o altă înghițitură de espresso cu gheață și să trecem în revistă cele mai importante știri Facebook, în iulie 2017:

 1. Adminii Group va avea mai mult control asupra comunităților lor .
 2. Fila Facebook Messenger Discover a fost viu.
 3. Messenger Anunțurile din toată lumea sunt
 4. Găsiți Wi-Fi a extins la nivel global.
 5. Facebook va oferi noi valori pentru pagină și Ad Insights.
 6. Facebook News algoritm de alimentare a fost actualizat pentru a reduce spam-ul.
 7. Noi instrumente fotografia de profil au fost lansate în India.
 8. Facebook Pentru verificarea de siguranță a primit mai multe actualizări.
 9. Facebook Messenger a introdus noi caracteristici video distractive.

În cazul în care ați ratat știri de top în lunile anterioare, derulați în jos pentru a citi despre ele!


Sus Facebook Actualizări pe care Nu ar trebui să piardă – iunie 2017 Ediția

În luna iunie 2017 Facebook a introdus unele noi formate de anunțuri , a consolidat activitățile de luptă împotriva clickbait , și este ( în cele din urmă) , oferind agenților de publicitate mai mult control asupra lor destinații de plasare ale anunțurilor . Ca întotdeauna, am făcut munca grea pentru tine și colectate toate știrile de top Facebook trebuie să știți chiar acum.

Here’re 12 actualizările Facebook nu se poate pierde în iunie 2017 :

 1. Agenții de publicitate sunt tot mai mult control asupra destinațiilor de plasare de anunțuri
 2. Acum puteți crea anunțuri full-lățime pentru Rețeaua de public
 3. Facebook va avea reguli mai stricte împotriva clickbait
 4. Facebook testează imagini video în format de acoperire
 5. Puteți optimiza publicul țintă Facebook Post
 6. Facebook a adăugat noi Canvas anunțuri cu șabloane
 7. Puteți crea acum valoare pe bază de segmente de public sosie
 8. Facebook live este obtinerea de mai multe actualizări
 9. Facebook a adăugat comentarii în GIF-uri
 10. Facebook Messenger a primit un mic facelift
 11. Facebook a introdus noi caracteristici album foto
 12. Facebook subiecte populare afișează acum mai multe povești

1. Agenții de publicitate Obțineți mai multe destinații de plasare control asupra anunțurilor

Facebook va lansa unele noi instrumente pentru a oferi agenților de publicitate mai mult control asupra lor de plasare a anunțurilor în Rețeaua de public, articolele instant și Anunțurile în flux.

În următoarele câteva luni, rețeaua publicitară va lansa controale suplimentare pentru a permite agenților de publicitate să excludă anumite destinații de plasare ale anunțurilor prin blocarea liste de editori și aplicații.

Rețeaua de anunțuri Audiența FacebookPotrivit unui articol de blog de Facebook:

Vom începe să ofere în avans, transparență la nivel de editor în Rețeaua de segmente de public, articolele instant și anunțuri in-stream pe Facebook.“

Actualizările includ:

 • Mai mare transparență pre-campanie – Agenții de publicitate vor putea vedea o listă în care anunțurile lor ar putea oferi înainte de a stabili un live campanie
 • Blocarea destinațiilor de plasare la nivel de cont – Va fi mai ușor pentru a împiedica apariția anunțurilor în locuri nedorite prin aplicarea listele de blocare la nivel de cont
 • Posibilitatea de a alege destinații de plasare video pe Facebook public din Rețeaua – Agenții de publicitate vor primi o alegere a tipurilor de destinații de plasare video și formate ( de exemplu , în flux, nativ, și interstițială) , care le pot folosi

Rețeaua socială va continua să construiască instrumentele de agenții de publicitate au nevoie pentru a le face să se simtă mulțumiți de nivelul de transparență și de control pe care le au asupra campaniilor lor publicitare.

2. Acum puteți crea Full-Width anunțuri pentru Rețeaua de public

Pe 25 mai , Facebook a anunțat că acestea sunt adăugarea unui nou full-lățime anunțuri format pentru Facebook Audiența de rețea, rețeaua de telefonie mobilă de publicitate.

Conform studiului de Facebook, anunțuri full-lățime utilizatorii să utilizeze anunțurile (CTR) cu 58% și de generare de bani (CPM) , cu 34%.

Facebook public din Rețeaua Full Lățime anunțuri

Noul format full-lățime de anunțuri este acum disponibilă pentru toți editorii de web mobile de pe rețea de public prin licitare antet.

3. Facebook va avea reguli mai stricte împotriva Clickbait

Pentru a ajuta utilizatorii vedea mai puține povești clickbait și pentru a găsi cele mai autentice, Facebook a făcut recent trei noi actualizări .

Direcționarea Clickbait acum se face la un nivel post – individuală, nu numai la nivel de domeniu și pagina. Pentru a face scăderea clickbait mai eficiente, Facebook va uita separat dacă titlul unei postări sau refuză exagerează informații.

Mai mult decât atât, pentru a curăța rețeaua sa socială, toate aceste actualizări algoritm sunt , de asemenea , testate în limbi străine. În acest moment, Facebook poate detecta și downrank titluri clickbait în limba germană, arabă, spaniolă, franceză, portugheză, italiană, thailandeză, vietnameză și chineză precum și în engleză.

Pentru agenții de publicitate și editori, actualizarea ar putea însemna că postarea clickbait de știri nu este o strategie bună pentru angajarea unui public larg Facebook.

În schimb, vă sugerăm să se concentreze pe crearea de valoare pentru publicul dvs. mai presus de orice alt obiectiv.

4. Facebook este de testare video-format copertele

De ceva timp, Facebook a colaborat cu brandurile selectate pentru a testa folosind imagini coperte-format.

După cum sa raportat de către AdWeek , Facebook a fost de lucru cu Netflix și Flixel fotografii pentru a experimenta cu noul stil imagine de copertă.

coperte facebookÎn prezent, imaginea de copertă video în format nu este disponibil pentru toate mărcile. Cu toate acestea, odată ce noua caracteristică va fi lansat la nivel global, ar trebui să respecte aceste specificații pentru a crea un film de acoperire de succes :

 1. videoclipuri capac trebuie să fie de cel puțin 20 de secunde, dar nu mai mult de 90 de secunde
 2. Dimensiunea recomandată a culturilor video este de 820 de pixeli pe 462 pixeli
 3. video Cover ar trebui redarea automată și auto-buclă
 4. adminii pagini pot încărca videoclipuri acoperă în același mod în care încărcați în prezent fotografii de acoperire


5. Puteți optimiza cine vede de pe Facebook Mesaje

În timp ce această funcție este disponibilă de ceva timp, ne-am gândit că ar fi ratat ocazia.

De fiecare dată când publicați un nou post pe Facebook, vei putea folosi optimizarea audienței, pentru a asigura persoanele potrivite vor vedea pe Facebook pagina de posturi.

optimizare public facebook

După ce faceți clic pe pictograma de optimizare publicului atunci când publicarea unei pagini postări de pe Facebook, va apărea o fereastră nouă pop-up.

Vei putea selecta ce categorii de interese pe care doriți să le vizați în special cu acest post specific.

optimizare publicul preferat

De exemplu, AdEspresso a fost de a partaja un Facebook Ghidul de publicitate pe pagina de Facebook a lui AdEspresso, acestea ar putea optimiza audiența acest post prin direcționarea în funcție de „Facebook de publicitate“ și interese „publicitate“.

Dacă pagina dvs. de Facebook are mai mult de 5.000 de apreciat, de optimizare Audiența a fost deja activat , iar instrumentul ar trebui să fie disponibile pentru utilizare.

Dacă pagina are mai puțin de 5.000 de likes , iată ce trebuie să faceți:

 • Faceți clic pe fila „Setări“ în colțul din dreapta sus al paginii de Facebook
 • Din fila „General“, veți vedea un rând pentru „Optimizarea publicului pentru mesaje“
 • Dați clic pe „Edit“ și bifați caseta pentru a activa optimizarea segment de public
 • Apoi, du-te cu butonul „Salvați modificările“.

facebook setările anunțurilor managerului

6. Facebook adăugat noi Canvas Anunțuri Template-uri si alte actualizări

La 7 iunie, AdWeek a raportat că Facebook a introdus trei noi șabloane pentru Canvas Anunțuri: Atrage clienții noi, vinde produse și Showcase afacerile dvs..

Facebook Canvas Template-uri noi

Iată o scurtă trecere în revistă a fiecărui nou format Canvas anunțuri:

 1. Obține Clienții Noi – Adu poveștile tale de pe site – uri și pagini de destinație pe la Canvas pentru a hrăni un interes într – o manieră fără frecare și conduce clienții pentru a converti.
 2. Vindem produse – Permite descoperirea și achiziționarea de produse și servicii într – un mod vizual și captivantă.
 3. Showcase afacerii – crește gradul de cunoaștere a mărcii prin combinarea puterii de a se angaja video și fotografii.

Mai mult decât atât, Facebook Canvas Anunțurile pot fi acum incluse în colecția anunțurilor.

Mai mult decât atât, va fi mai ușor de a crea noi anunțuri Canvas ca Facebook va trage automat toate imaginile de pe paginile de destinație, împreună cu legăturile lor de destinație asociate.

anunțuri panza facebook

7. Acum puteți crea segmente de public sosie bazat pe valoare-

Facebook a introdus recent două noi soluții care ajută agenții de publicitate să vizeze utilizatorii care sunt mai susceptibile de a lua acțiuni valoroase, după care interacționează cu campaniile lor.

Potrivit unui articol de blog de Facebook , lucrările de optimizare a valorii prin utilizarea valorilor deachiziție trimise de pixel Facebook pentru a estima cât de mult o persoană poate cheltui cu afacerea dvs. într – o perioadă de șapte zile. Suma licitată a anunțului dvs. este apoi ajustată automat înfuncție de această estimare, permițând campanii pentru a difuza anunțuri pentru persoanele care ar putea să -și petreacă mai mult cu afacerea dvs. la un cost redus.

Facebook sosie segmente de public pe durata de viață Valoare
Mai mult decât atât, puteți crea acum segmente de public sosie bazate pe segmente de public personalizate care includ datele despre dvs. Custo valoarea duratei de viață de așteptat Mers.

Noile caracteristici de publicitate Facebook va fi lansat la nivel global în următoarele luni.

8. Facebook Live este Noțiuni de bază Actualizări multiple

Pentru a filtra spam – ul vizual și au reacții mai semnificative și personale pentru a trăi video, Facebook lansat câteva soluții inovatoare în ultima lună: Live Chat cu prietenii și să vii cu.

În plus față de live chat cu caracteristica prieteni ce permite utilizatorilor să aibă conversații private în timpul emisiunilor lor live, Facebook lansează o funcție care vă va permite să meargă în direct cu un alt prieten într-o conversație side-by-side. Această caracteristică a fost disponibilă anterior figuri publice, dar acum, este rulare în întreaga lume, permițându-vă să argumenteze sau chat cu prietenii într-un cadru live.

facebook actualizare în direct

După cum sa raportat de către TechCrunch, rețeaua socială este testarea deja această funcție în câteva țări și va fi mai des utilizată mai târziu în această vară.

facebook actualizare în direct

Pentru agenții de publicitate, noul trăi cu caracteristică ar putea prezenta un nou set de oportunități pentru difuzare interviuri, cursuri sau webinarii chiar în fluxul de știri Facebook .

9. Facebook Adăugat GIF-uri Into Comentarii

Ca ofJune 15, fiecare utilizator Facebook poate folosi GIF – uri în comentarii.

Această caracteristică a fost adăugată pentru a sărbători aniversarea a 30-a format GIF. Marketerii pot căuta GIF-uri prin utilizarea de servicii diferite, cum ar fi Giphy și Tenor, apoi post-le în caseta de comentarii, în Facebook Messenger sau actualizări de stare.

facebook messenger gif
După cum sa afirmat de TheVerge , cea mai aglomerată zi pentru GIF – uri a fost prima luna ianuarie a acestui an , aparent, cu mai mult de 400 de milioane de GIF – uri trimise.

10. Facebook Messenger Doar a facut operatie estetica

Facebook a lansat o actualizare vizual la Messenger pentru îmbunătățirea navigației în întreaga aplicație.

Noul ecran de pornire Messenger are încă poveștile sale caracteristică și Day Messenger, dar accentul este pus pe conectarea cu toate persoanele și firmele mai repede.

actualizare messenger facebook

La bara de sus, există file pentru mesaje, active, și grupuri. Bara de jos are tab-uri pentru Acasă, Apeluri, Oameni, și jocuri. Facebook a adăugat, de asemenea, un punct roșu, care va ajuta pentru a prinde pe mesaje nevăzute, apeluri și orice altă activitate nouă.

Potrivit Facebook Messenger Șeful David Marcus , Messenger va avea în curând o nouă filă, Discover, de asemenea , situat la bara de jos. Aceste modificări simplifică mesaje și ecranul de pornire Messenger încet începe să facă din nou sens.

11. Facebook Caracteristici Introdus un nou album foto

După cum sa raportat de către AdWeek , Facebook a anunțat un album plin de actualizări caracteristica său album foto,

Facebook albume foto acum sprijini, de asemenea, video, check-in-uri și posturi de text. Mai mult decât atât, oamenii pot expune albumul lor preferat pe pagina lor de profil, cu ajutorul funcției Albume speciale.

facebook actualizare albume

Potrivit TechCrunch , noua caracteristică , în esență , vă permite să creați albume digitale de toate tipurile de conținut. Aceasta ridică întrebarea dacă Facebook va începe permițându – vă să creați, de imprimare, și să cumpere cărți foto fizice modul în care Google o face acum.

12. Facebook subiecte populare Acum Afișează Mai multe știri

La sfârșitul lunii mai, Facebook a introdus o pagină de rezultate reproiectată Tendință.

Acum, când faceți clic-un Subiect de interes, Facebook va afișa o carusel de alte articole cele mai populare scrise despre acest subiect de către diferiți editori.

Facebook manager de produs Ali Ahmadi și designerul John Angelo a scris într – un post pe blog :
„Prin ceea ce face mai ușor pentru a vedea ce alte canale de știri spun despre fiecare subiect, sperăm că oamenii vor simți mai informați cu privire la știri în regiunea lor.“

facebook trending actualizare

Chiar acum, oamenii pot vedea pagina de rezultate noi pe iPhone în SUA. Cu toate acestea, planificarea Facebook pentru a face disponibil pe Android și desktop-ul în curând.

În plus, Facebook a anunțat că este de a face sa Instant articolele platforma adaptabile cu Google AMP și Apple News. Deci, dacă vă construi o dată la articolele Instant, este mai ușor să le folosească pe alte platforme și stylizing articolul nu va mai fi o problema.

Prezentare generală rapidă

Felicitări! Ați ajuns la sfârșitul Facebook difuzat știri din această lună.

Iată o recapitulare rapidă a tot ceea ce tocmai ai citit:

 1. Agenții de publicitate sunt tot mai mult control asupra destinațiilor de plasare de anunțuri
 2. Acum puteți crea anunțuri full-lățime pentru Rețeaua de public
 3. Facebook va avea reguli mai stricte împotriva clickbait
 4. Facebook testează imagini video în format de acoperire
 5. Puteți optimiza publicul țintă Facebook Post
 6. Facebook a adăugat noi Canvas anunțuri cu șabloane
 7. Puteți crea acum valoare pe bază de segmente de public sosie
 8. Facebook live este obtinerea de mai multe actualizări
 9. Facebook a adăugat comentarii în GIF-uri
 10. Facebook Messenger a primit un mic facelift
 11. Facebook a introdus noi caracteristici album foto
 12. Facebook subiecte populare afișează acum mai multe povești

În cazul în care ați ratat unele actualizări Facebook în ultimele luni, derulați în jos pentru a citi toate dintre ele! Dar, mai întâi, lasă-ne un comentariu


Sus Facebook Actualizări pe care Nu puteți permite să ra – mai 2017 Ediția

Deci, aici sunt – primele actualizări Facebook în mai 2017:

 1. Facebook a avut loc la conferința F8
 2. Facebook avansate de analiză de marketing
 3. Există acum 1,94 miliarde de utilizatori activi lunar pe Facebook
 4. Poti juca acum jocuri în aplicația Messenger
 5. Facebook este de curățare News Feed
 6. Facebook Anunțuri dinamice sunt acum chiar mai puternic
 7. Puteți cere acum întrebări de intrare pentru grupuri Facebook

Gata pentru a vedea cum puteți beneficia de toate aceste actualizări?

Citește mai departe!

1. Facebook a avut loc la conferința F8

Conferința F8 a fost în mod clar mai mare de știri Facebook în luna aprilie.

În timpul conferinței de 2 zile, Facebook a introdus unele produse noi în mod serios interesante și împărtășit planurile lor de viitor cu mii ofeager ascultători.

f8-foaie de parcurs

O mulțime de accent a fost pus pe dezvoltarea produselor VR și AI, inclusiv lansarea unei noi platforme Efecte foto și o aplicație VR numit Spaces Facebook.

În cazul în care ați complet ratat conferința, vom acoperi unele în cazul în care cele mai importante anunțuri imediat.

Am acoperit , de asemenea , la conferința F8 aici , pe blogul lui AdEspresso. Citește acoperire completă aici: Facebook F8 2017 – Ce marketerii trebuie să știți

2. Facebook avansate de analiză de marketing

Rapoartele privind anunțurile Facebook este deja unul dintre instrumentele de măsurare de publicitate cele mai penetrante și exacte plătite.

Urmărind dreapta Facebook anunțuri valori, veți putea optimiza campaniile și crește rata de clic ale anunțurilor și costurile de achiziție.

Acum, agenții de publicitate pot urmări interacțiunile Facebook Page, cum ar fi reacțiile post și acțiuni în Analytics omnichannel pentru site-uri, aplicații, servicii și roboții.

De exemplu, o afacere de e-commerce poate măsura în cazul persoanelor care comentează un articol apărut în postul lor Pagina continua pentru a vedea acel articol de pe site-ul lor sau cumpărați-l în aplicația lor.

facebook raport de analiză

Dar e mai mult să-l: Facebook a introdus, de asemenea, un nou instrument de AI-powered automate Insights, care este deosebit de benefic pentru agenții de publicitate mai mari care au nevoie pentru a segmenta publicul lor țintă.

facebook Analytics Insights

Dacă sunteți de introducere pe piață un produs care este vândut în magazine fizice, noile rapoarte analitice multi-canal poate ajuta să realizeze mai bine rentabilitatea investiției campaniilor.

Aflați mai multe despre Facebook Analytics urmărire multi-canal aici .

3. Există acum 1,94 miliarde de utilizatori activi lunar pe Facebook

Pe 03 mai, Facebook a lansat primul său raport de venituri trimestru.

Ca un agent de publicitate pe Facebook, puteți fi siguri – platforma de social media nu merge nicăieri.

După cum raportate de acostament , platforma de social media a adus în doar peste 8 miliarde $ în venituri, un salt de 49 la sută , începând cu primul trimestru al anului 2016.

Mai mult decât atât, numărul de utilizatori activi lunar Facebook a crescut cu 17% comparativ cu primul trimestru al anului 2016. Și așa a lui Instagram: compania tocmai a anunțat că a lovit piatra de hotar de 700 de milioane de utilizatori activi lunar.

Aceasta este o veste bună pentru oricine caută să ajungă la un public larg de clienți potențiali, prin intermediul mass-media sociale de publicitate plătite.

4. Acum puteți să jucați jocuri în aplicația Messenger

Pe 02 mai, Facebook a anunțat că noua sa caracteristică Messenger joc-joc este acum disponibil la 1,2 miliarde de oameni care folosesc aplicația în fiecare lună.

Noile jocuri dispun, jocuri Instant numit, este disponibil pe Messenger și Facebook News Feed pentru ambele mobile și web.

Potrivit Facebook , noua experiență jocuri permite oamenilor să descopere cu ușurință, partaja și juca jocuri fără a fi nevoie să instalați aplicații noi.

Jocuri messenger facebook

Platforma de jocuri, de asemenea, permite crearea unor piese factorii de joc turn-based, pentru a integra leaderboard și turnee.

Chiar acum, există 50 de titluri diferite de a juca, de la Pac-Man la 8 Ball Pool.

jocuri de messenger
După cum sa raportat de către TechCrunch : Deocamdată, nu există anunțuri sau achizițiile în joc disponibile, astfel încât nici Facebook , nici dezvoltatorii face bani pe platforma Jocuri Instant încă.

Ce înseamnă acest lucru pentru agenții de publicitate:

Jocurile Messenger ar putea oferi, de asemenea, oportunități de branding extraordinare pentru agenții de publicitate. De fapt, există deja unele jocuri de marcă, cum ar fi Urca Bat LEGO Batman film pe platforma.

facebook-messenger-joc-lego-batman-film

5. Facebook este de curățare News Feed

Datorită recente problema de știri false, Facebook ia măsuri suplimentare pentru a curăța News nostru feed-uri anunțuri de calitate slabă și posturi.

Într-o actualizare pe blog-ul publicat pe 10 mai, reprezentanții Facebook a spus că:

„Începând de astăzi, implementăm o actualizare astfel încât oamenii să vadă mai puține posturi și anunțuri în News Feed care se leagă de aceste experiențe de slabă calitate ale paginii web. Similar cu munca pe care deja face pentru a opri dezinformare, această actualizare va contribui la reducerea stimulentelor economice ale spammeri financiar-motivat.“

Facebook a analizat sute de mii de pagini web legate de Facebook pentru a identifica cele care conțin conținut puțin de fond și să aibă un număr mare de anunțuri perturbatoare, șocante sau rău intenționate.

Ce înseamnă acest lucru pentru agenții de publicitate:

Modificările vor lansa treptat în lunile următoare.

Dacă promovați pagini de destinație de înaltă calitate, cu nimic de tip spam, puteți vedea chiar și o mică creștere a traficului pe măsură ce pot fi potențial concurente cu mai puține agenții de publicitate pentru atenția publicului.

6. Facebook Anunțuri dinamice sunt acum chiar mai puternic

Facebook Anunțuri dinamice permit agenților de publicitate a crea anunțuri de remarketing pe baza istoricului de navigare al persoanei pe un site web.

De exemplu, în cazul în care o persoană care vizitează un site de comerț electronic, acestea ar putea fi redirectat cu un anunț mai multe produse de exact produsele au privit.

anunț dinamic facebook

Cu cea mai recentă actualizare, puteți evidenția până la 20 de imagini dintr-un catalog pentru a reprezenta un singur element peste formatul de anunț carusel utilizat cu anunțuri dinamice.

Acest lucru înseamnă că puteți face publicitate unui singur element, cum ar fi o bucată de îmbrăcăminte, reteta, hotel sau de destinație cu mai multe imagini, astfel încât anunțurile de remarketing chiar mai eficiente.

Doriți să aflați mai multe? A se vedea ghidul nostru de Anunțuri dinamice pentru produse

Dacă nu aveți un catalog mare de produse și nu utilizați anunțuri dinamice, ați putea fi în continuare interesat în ghidul nostru de cele mai bune Facebook (remarketing) segmentele de public .

7. Noi întrebări de intrare pentru grupuri Facebook

Dacă sunteți un administrator al unuia sau mai multor grupuri de Facebook, următoarele ar putea fi o surpriza placuta pentru tine!

Acum puteți de configurare de până la trei întrebări pentru persoanele care solicită să se alăture grupului lor să răspundă.

După cum sa raportat de către TechCrunch , acest lucru permite admini ecran potențiali membri pentru a se asigura că sunt potrivesc dreapta pentru grup și se va adăuga în mod constructiv la discuție, nu doar spam sau trollere Group.

grupuri Facebook întrebări

Răspunsurile și întrebările vor fi văzute doar de către administratori și moderatori (nu vă faceți griji, nici un răspuns va fi postate în grup).

Dacă gestionați o comunitate de marcă Facebook, acest lucru ar putea fi, de asemenea, o bună ocazie de a întreba despre interesele și așteptările publicului dvs., astfel încât să puteți avea discuții chiar și mai bune în viitor.

recapitularea rapidă

Ați ajuns la sfârșitul știri difuzate luna aceasta.

Dar asta nu e neapărat un lucru rău – aceasta înseamnă că puteți merge acum și de a aplica noua cunoștințe pentru campaniile publicitare Facebook.

Doar în cazul în care, aici o scurtă prezentare generală a știri de top Facebook mai 2017:

 1. Facebook a avut loc la conferința F8
 2. Facebook avansate de analiză de marketing
 3. Există acum 1,94 miliarde de utilizatori activi lunar pe Facebook
 4. Poti juca acum jocuri în aplicația Messenger
 5. Facebook este de curățare News Feed
 6. Facebook Anunțuri dinamice sunt acum chiar mai puternic
 7. întrebări noi de intrare pentru grupuri Facebook

Dacă doriți să citiți mai multe despre cele mai recente actualizări, consultați articolul nostru privind conferința F8 .

Și în cazul în care ați ratat de știri de top în luna aprilie, derulați în jos pentru a citi despre ele!


Sus Facebook Actualizări pe care Nu ar trebui să piardă – aprilie 2017 Ediția

Dacă sunteți în măsură să descopere o nouă metodă de direcționare minunat sau de a folosi GIF-uri în anunțurile video înainte de oricine altcineva, vei câștiga mare. Ești gata pentru a câștiga mare luna aceasta?

Iată o scurtă prezentare a actualizărilor Facebook, în aprilie 2017:

În regulă, să vedem modul în care fiecare dintre aceste actualizări vă poate ajuta să se angajeze cu publicul de pe Facebook și să crească vânzările.

1. Facebook a adăugat noi perspective pentru rapoarte ad

Rapoartele vezi în Facebook Ads Managerul , afișarea rezultatelor campaniei și contribuind la optimizarea campaniilor, tocmai am primit o actualizare.

Facebook este de a face rezultatele anunțurilor prezise mai transparente cu Insights de livrare și rezultate zilnice estimate.

Reproiectată tabloul de bord de livrare Insights oferă acum o interfață actualizată, care oferă valori de licitație în profunzime și ajută la interpretarea fluctuațiile în performanța campaniei.

Rapoarte de anunțuri facebookNoul instrument de suprapunere de licitație va ajuta să interpretați dacă suprapunerea între segmentele de public seturi de anunțuri ar putea fi de cheltuieli care afectează și audiența saturation.i

În plus față de faptul că, Facebook actualizat, de asemenea, rezultatele anunțului lor de predicție, oferind agenților de publicitate o mai bună imagine de ansamblu asupra rezultatelor campaniei viitoare. La stabilirea bugetelor de campanie, puteți vedea acum un tabel cu livrare de anunțuri a prezis și acoperirea.

prezicerea rezultatele anunțului


2. Facebook a introdus un nou aparat de fotografiat în aplicație

Dacă sunteți încă nu sunt 100% convins că Facebook crede în video în direct și Ziua Messenger, citiți:

Puteți atinge acum pe pictograma cameră din colțul din stânga sus al aplicației mobile Facebook sau glisați spre dreapta de la News Feed pentru a încerca nou aparat de fotografiat Facebook în aplicație.

Facebook Camera în aplicație este ambalat cu zeci de efecte, cum ar fi măști, rame și filtre interactive pe care le puteți aplica fotografiile și videoclipurile dvs. – pentru a le face mai distractiv.

aparat de fotografiat-efecte-ios

Ce înseamnă acest lucru pentru agenții de publicitate:

Facebook , de asemenea , parteneriatul cu branduri pentru a crea măști pentru filme viitoare Alien: Covenant, Despicable Me 3, Gardienii Galaxy Vol. 2, Power Rangers, Strumf: The Lost Village și Wonder Woman .

Facebook știri aprilie 2017
Dar Facebook are planuri și mai mari pentru noul lor aparat de fotografiat.

Potrivit lui Connor Hayes, Product Manager:

„În următoarele luni, ne propunem să introducă noi modalități pentru comunitatea Facebook pentru a crea propriile lor cadre și efecte care pot fi utilizate pe orice fotografie sau video create cu noua camera de Facebook. Scopul nostru este pentru aparatul de fotografiat pentru a fi o casa la sute de efecte dinamice și distractive care vă oferă noi modalități de a conecta cu prietenii, familia și comunitatea.“

Suntem încântați să vedem modul în care brandurile inteligente pot utiliza noile caracteristici în avantajul lor!


3. Reacții Mesaj nou pentru Facebook Messenger

La 23 martie, Drew Moxon, Product Manager, Messenger, a scris pe blog – ul Facebook pe care le-au adăugat două noi caracteristici care îmbunătățesc conversațiile de grup pentru a le face mai distractiv și util.

Noua caracteristică se numește Reacții Messenger.

reacții messenger facebook

Reacții mesaje oamenii să reacționeze la mesaje individuale cu emoții specifice – dragoste, zâmbet, wow, trist, supărat, da, și nu.

Acest lucru permite oamenilor să se afișeze rapid confirmare sau exprimă modul în care se simt cu privire la un anumit mesaj.

Vei putea vedea modul în care oamenii au reacționat la un mesaj în colțul de jos al mesajului. Dacă nu aveți în prezent Messenger deschis, veți primi o notificare care vă permite să știți cine (și cum) a reacționat la mesajele.

reacții messenger facebook

Există o altă caracteristică nouă în Facebook Messenger – Menționează.

Pentru a menționa pe cineva, tastați simbolul „@“ sau de a începe să tastați primele litere ale numelui unei persoane pe care doriți să le notifice. Apoi, selectați-le din listă.

Când ești menționat, în loc de pur și simplu vedem că cineva a răspuns în conversație, veți primi o notificare specială spunându-ai fost chemat în mod specific.

menționează în messenger facebook
De fapt, Facebook atât cu emoticonuri că în acest an, ei doresc să acorde agenților de publicitate ale căror anunțuri au stârnit emoții.

După cum sa raportat de AdAge , Facebook schimba premiile sale de anunțuri din acest an, agențiile care solicită cel mai bine munca lor în categorii numite Râzi, Cry, Wow, Dragoste și Legea, imitarea REACT Opțiuni buton pe posturi Facebook.

Puteți trimite intrările dvs. aici .

facebook premii gif


4. Facebook Messenger a primit o nouă caracteristică Locul de amplasare live

La 27 martie, Facebook a introdus o facilitate temporară de partajare locația live în interiorul Messenger, permițându – prietenii și familia urmări mișcările de o oră la un moment dat.

Acest lucru ar putea fi util atunci când ai întârziat la un Meetup, permițându-ți prietenii că ești pe drum.

Facebook parts locație

Cum caracteristica Locul de amplasare live funcționează:

 1. Pentru a partaja Live Locul de amplasare într-un mesaj pe iOS, atingeți pictograma de locație sau atingeți pictograma Mai multe și apoi selectați Locație. Pentru Android, atingeți pictograma de locație sau atingeți pictograma Mai multe și apoi selectați Locație.
 2. Veți vedea o hartă locația curentă și opțiunea de a atinge o bară albastră pentru a partaja Live Locul de amplasare.
 3. Dacă alegeți să partajați direct Locația cu alte persoane, ei pot vedea unde vă aflați pe o hartă pentru următoarele 60 de minute.
 4. Veți vedea, de asemenea, o estimare a cât de mult timp ar lua pentru a ajunge la locațiile altora cu mașina. (ETA este văzută de către persoana cu care locația este partajat.)
 5. Puteți opri partajarea Live Locul de amplasare în orice moment, atingând Oprire partajare.


5. Puteți trăi acum flux de pe computer

La 22 martie, Facebook a anunțat într – un post pe blog , care trăiesc video poate fi acum difuzat la fluxuri de știri de la computere desktop și laptop.

Anterior, video live a fost disponibil doar prin intermediul aplicației mobile Facebook.

După cum Facebook a subliniat ea însăși, o setare a aparatului foto stabilă poate fi benefică pentru mai multe tipuri de Facebook emisiuni live – de la Q & Ca să vloguri la tutoriale. Dacă sunteți în colaborare cu bloggeri, aceste cunoștințe s-ar putea veni la îndemână.

facebook video live de pe desktop
Mai mult decât atât, noile capacități live streaming ar putea fi folosite pentru a organiza webinarii dreapta pe Facebook – puteți încorpora, de asemenea, pe ecran grafice, titluri și suprapuneri.

Pentru sfaturi suplimentare webinarii, consultați acest ghid: Cum Max dvs. Următoarea Webinar cu Facebook Ads


6. Facebook va lansa colectori de fonduri cu caracter personal

Facebook va lăsa în curând utilizatorii strânge bani în numele ei înșiși și pe alții, ca o modalitate de a ajuta la acoperirea costurilor de evenimente cum ar fi facturile medicale, de școlarizare, și crize.

Într – o presă de presă , rețeaua de social media a spus că, la început, aceasta permite doar colectori de fonduri de peste șase aspecte: cheltuielile pentru învățământ, facturile medicale, facturile medicale animale de companie, criză și ajutor în caz de dezastre, urgențe personale, și de asistență pentru familii după o moarte.

Facebook colectori de fonduri personale

Cele colectori de fonduri personale funcție va lansa în următoarele câteva săptămâni pentru utilizatorii din SUA, numai pentru cei peste 18 ani de vârstă.


Extra: Testarea Facebook Messenger-ca format comentarii

După cum raportate de acostament , Facebook a fost efectuarea de modificări la secțiunea de comentarii cu privire la aplicația pentru mobil Facebook, schimbarea plat formatul de linie cu linie cu Messenger-cum ar fi bule de chat.

Răspunsuri, de asemenea, arata similar cu Messenger, cu bule individuale sub comentariul inițial.

Nu toată lumea a fost fericit despre această actualizare, mai ales unii oameni să raporteze despre acest lucru pe Twitter.

comentarii mesager
Facebook a declarat acostament este testarea noul aspect, cu un „mic procent“ de utilizatori, astfel încât, dacă nu sunteți într-adevăr în noul design, nu vă faceți griji -ORAȘUL format nu este neaparat permanenta.

Cu toate acestea, este un alt semn al Facebook schimbarea platformei sale într-una mai multe emotii-concentrat.

takeaways cheie:

Ok, hai să aibă o scurtă prezentare a celor mai importante stiri Facebook, în aprilie 2017.

 1. Noi perspective asupra Facebook Ads manager – Veți obține acum mai multe predicții și perspective cu privire la rezultatele campaniei dvs. de anunțuri.
 2. Facebook a introdus un nou aparat de fotografiat în aplicație – filtre de camere noi și cadre oferă noi oportunități de marketing pentru branduri mari.
 3. Noi Reacții Mesaj pentru Facebook Messenger – aplicație de mesagerie Facebook devine mai cuprinzătoare (și murdar) , cu o introducere regulată de noi caracteristici.
 4. Messenger a primit o nouă caracteristică live Locație – acum puteți să partajați locațiile cu prietenii , astfel încât să știe când vei ajunge.
 5. Puteți acum live stream de pe computer – Acest lucru înseamnă noi posibilități pentru Q & Ca și pe Facebook-webinarii.
 6. Facebook va lansa o colectori de fonduri cu caracter personal dispun – Rețeaua de social media va contribui la sprijinirea cauzelor sociale importante.

Ti-am ratat ceva? Să ne în comentarii!

În cazul în care ați ratat Facebook de știri difuzate luni noastre din trecut, ține de lectură pentru a afla ce au fost introduse actualizări importante în ultimul an (lună de lună).


Sus Facebook Actualizări pe care Nu ar trebui să piardă – martie 2017 Ediția

Există un vânt proaspăt suflare în luna martie, și se pare că pentru a transporta mirosul de anunțuri Snapchat și video …


Printre alte actualizări fascinante, Facebook a introdus un alt răspuns la Snapchat povești și ne -au asigurat că video ca mediu este în creștere într – un ritm rapid.

Iată lista celor mai importante știri Facebook și actualizări martie 2017:

Încă mai ai timp pentru a prinde cu cele mai recente modificări, și ajusta strategia de marketing în mod corespunzător. Citește mai departe!


1. Facebook a lansat Ziua Messenger

Iată o veste mare pentru oricine iubitor Snapchat sau Instagram Povestiri.

După câteva luni de testare, Messenger Ziua , răspunsul Facebook Messenger la Snapchat Stories, a fost lansat pentru utilizatorii din întreaga lume.

Messenger Ziua are aceleași caracteristici ca și Povestiri Snapchat, inclusiv autocolante și filtre și posturi dispărând după 24 de ore.

facebook zi messenger
Stan Chudnovsky, șef de produs pentru Messenger a scris într – un post pe blog :

„Miliarde de fotografii și videoclipuri au fost trimise capturarea toate aceste mesaje sincere, amuzante și serioase care fac comunitatea Messenger atât de puternic. Ne place vedem cat de mult oamenii distractiv sunt cu noi instrumente vizuale Messenger, în special artă și efecte, cum ar fi inimile plutitoare și recent, rame de Mardi Gras noastre cele mai populare.“

Cum funcționează Messenger Ziua:

1. Deschideți Messenger, și apăsați pe butonul „Adăugați la ziua“ în partea de sus a mesajelor primite pentru a începe.

2. Fă o fotografie sau o înregistrare video ce este în jurul tău.

3. Se adaugă artă și efecte atingând pictograma față zâmbitoare în colțul din dreapta sus și apoi apăsați pentru a adăuga la fotografie sau video.

Puteți adăuga, de asemenea, text peste imaginile atingând pictograma „Aa“. Pentru a suprapune un desen, apăsați linia din colțul distorsionat din dreapta sus.

4. După ce ați terminat de editat, apăsați pe săgeata din colțul din dreapta jos. Puteți adăuga direct în ziua ta, salvați-l la rola camera foto a telefonului, și / sau puteți alege să-l trimită la o anumită persoană sau grup de persoane.

Puteți personaliza modul în care distribuiți atingând pictograma „mai mult“ și alegând apoi „Toată lumea afară“ sau „personalizate“.

Toate fotografiile sau videoclipurile vor fi vizibile timp de 24 de ore.

modul de utilizare zi messenger

Puteți include, de asemenea un post zi Messenger în conversații. Pur și simplu apăsați acel text, și vi se va cere să confirmați dacă doriți să-l adăugați în ziua ta.

Deși nu există nici un contor Ca, Messenger vă permite să răspundeți instantaneu privat într-o zi, cu mesaje personalizate sau pre-umplute, cum ar fi „haha“, „Wow“, o inimă, sau un „100“ emoticonuri care va apărea în firul de chat cu acea persoană .

adaugă la conversație

Pentru agenții de publicitate, acest lucru ar putea însemna noi destinații de plasare de anunțuri în viitor.

VP de mesagerie lui David Marcus Facebook a spus TechCrunch că Mesagerul zi va „probabil“ se introduce anunțuri între posturile pentru a deveni una dintre primele fluxuri de venituri Mesagerului.


2. Reacțiile care vin la Messenger

La 4 martie, un TechCrunch cititor a trimis editorului un pont că Facebook Messenger arată unii utilizatori o opțiune Reacții.

În plus față de displace, inima ochii, lol, uau, și emoticonuri furios trist, utilizatorii pot selecta, de asemenea, între degetele-up sau de reacție cu degetele mari în jos.

După cum AdWeek a pus: Noul emojiul apreciar jos este cel mai apropiat Facebook a ajuns la adăugarea unui buton neapreciat.

Facebook a confirmat noua caracteristică TechCrunch, spunând: 
„Testăm mereu moduri de a face Messenger mai distractiv și interesant. Acesta este un test mic în cazul în care ne permite oamenilor să împartă un emoticonuri care reprezintă cel mai bine sentimentele lor pe un mesaj „.

Acest lucru înseamnă că reacțiile Messenger nu sunt încă laminate la toți utilizatorii, dar în curând ar putea fi.

Facebook Reacții contra

Cazul de utilizare primar pentru noile Reacții Messenger este chat-urile de grup probabil, în cazul în care mai multe mesaje populare ar putea fi observate mai repede cu ajutorul emoticonuri degetele-up sau emoționale.

Reacțiile Facebook sunt vechi de un an

De la lansarea lor acum un an, Facebook Reacții au fost folosite mai mult de 300 de miliarde de ori.

Reacția de dragoste a fost de departe cel mai popular, reprezentând mai mult de o jumătate din numărul total de reacții.


3. Facebook a introdus actualizări pauze publicitare

La sfârșitul lunii februarie, Facebook a introdus și extins trei tipuri de anunțuri video, atât pentru rețeaua socială și site-urile editorilor.

Iată o explicație rapidă cu privire la fiecare actualizare și ce înseamnă pentru agenții de publicitate Facebook.

1. Anunțurile in-stream video de pe site-urile editorilor pot fi create acum prin intermediul rețelei de public.

Pe parcursul unei perioade de testare, editorii precum Univision și Presă colectivă a văzut beneficii semnificative de public din Rețeaua de anunțuri video în flux.

Agenții de publicitate pot încărca anunțurile și ofertele lor pe Facebook, în avans, astfel încât algoritmi poate rula o licitație și a oferi utilizatorilor Facebook anunțuri cele mai relevante.

Iată ce pauze publicitare video de Facebook arata ca:

Pentru a citi mai multe despre Rețeaua de public în flux anunțuri video, consultați acest ghid .

2. Pauzele de anunțuri dispun de Facebook video live din cadrul aplicației proprii Facebook este beta testat pe profiluri și pagini din SUA suplimentare

Pe parcursul ultimelor câteva luni, un mic grup de creatori video a fost testarea pauze publicitare pentru a face bani din Facebook lor live video.

Iată cum funcționează:

Atunci când un radiodifuzor alege să ia o pauză publicitară, oamenii vizionarea video vor vedea un anunț în flux de până la 15 secunde. Radiodifuzorul va câștiga o parte din venitul rezultat publicitar.

anunțuri pauză facebook3. Facebook testează pauze publicitare în video la cerere.

Rețeaua de social media a început să testeze pauze publicitare caracteristică în video la cerere, care permite editorilor să introducă pauze scurte de anunțuri în videoclipurile pe care le încarcă sau în videoclipurile existente în bibliotecile lor de pe Facebook.

Acest lucru ar însemna mai multe oportunități de generare de bani pentru editori și mai multe destinații de plasare Facebook de anunțuri video pentru agenții de publicitate.

Puteți citi mai multe despre fiecare actualizare aici .


4. Facebook video cu redare va juca cu sunet

Facebook utilizatorii de telefonie mobilă vor auzi în curând fading audio în care acestea parcurge videoclipuri în Feeduri News. Pe măsură ce oamenii continua defilare și a vizualiza întregul videoclip, sunetul va primi un pic mai tare la telefon până când derulează peste clipul.

sunet autoplay video de Facebook
Potrivit Facebook : 
„După testarea sunetului pe în News Feed și audierea feedback – ul pozitiv, suntem încet , aducându – l la mai multe persoane. Cu această actualizare, sunetul dispare în și pe măsură ce derulați prin clipuri video în News Feed, aducând aceste clipuri video la viață „.

Un reprezentant Facebook a confirmat pentru AdWeek că sunetul caracteristică suplimentară se aplică „anunțurile video și înregistrări video cu conținut de marcă , în plus față de video organice regulate.“

Acest lucru înseamnă că publicul mobil Facebook va vedea anunțurile cu sunet, ceea ce face mai ușor pentru a prinde atenția publicului. Vor fi, de asemenea, nevoie de mai puțin pentru anunțurile video subtitrate.


5. Facebook a lansat o aplicație VR

La 8 martie, Facebook a lansat pe Facebook 360, o aplicație pentru Samsung Gear VR alimentat de Oculus, pentru conținutul 360 video și foto postate pe platforma de social media.

Cu mai mult de un milion de 360 ​​clipuri video postate pe site-ul alături de mai mult de 25 de milioane de 360 ​​fotografii, Facebook 360 va avea o multime de conținut pentru a arăta.

facebook 360

Facebook 360 va cuprinde patru feed-uri:

 • Tab-ul „Explore“ va oferi utilizatorilor un aspect ruscuță la conținutul de 360 ​​de editori selectate, care este popular în întreaga Facebook.
 • Fila „În urma“ vă va permite să verificați fotografiile și clipurile video produse de prietenii tăi precum și 360 de conținut din pagini și persoane pe care le urmăriți.
 • Fila „salvate“ oferă o oportunitate de a experimenta 360 de conținut pe care le-ați salvat de la Feed Facebook News.
 • Fila „Timeline“ vă permite să verificați propriile 360 ​​de fotografii și clipuri video toate într-un singur loc.

facebook 360 grilă

Brent Ayrey, director de produs, și Christopher Wong, Software Engineer, a scris într – un post pe blog:
„Astăzi, vom face 360 de fotografii și clipuri video și mai captivantă și mai ușor de a descoperi cu lansarea aplicației Facebook 360 pentru Samsung Gear VR, alimentat de Oculus. Aplicația este un nou mod interesant de a explora Facebook 360 fotografii și videoclipuri.“

Pentru a descărca aplicația Facebook 360 pentru Gear VR, deschideți aplicația Oculus pe dispozitivul Samsung Gear VR-compatibil și caută pe Facebook 360, sau vizitați site-ul Oculus pentru a începe.


6. Facebook este de lucru la instrumente de măsurare suplimentare de anunțuri

Facebook platforma de măsurare avansată Atlas folosit pentru a fi disponibil pentru agenții de publicitate numai de mari dimensiuni.

Acum, rețeaua de social media este de planificare pentru a aduce capacități suplimentare de măsurare la Managerul de Facebook de afaceri.

Produs Marketing Director pentru Masurarea Scott Shapiro a declarat Facebook va lansa un nou domeniu de Facebook Business Managerul numit de evaluare avansată, în cazul în care se va face capabilități Atlas disponibile într-un mod de auto-servi.

În viitor, capacitatea avansată de raportare vor fi disponibile la zeci de mii de marketing folosind instrumente pentru anunțuri Facebook.

După cum raportate de către TechCrunch : Măsurarea avansată este în prezent în faza de testare. Facebook intenționează să perfecționeze interfața și de a introduce mai multe date ca noul instrument role cândva în cursul acestui an.


7. Utilizatorii Facebook pot adăuga acum steaguri la pozele lor de profil

Dacă vă place să sprijine echipa națională de sport sau sunt în dragoste cu țara, iată o veste rece: acum puteți să adăugați o pictogramă de pavilion mic la Facebook fotografia de profil.

Utilizatorii Anterior, Facebook a permis să folosească cadre fotografia de profil personalizate pentru a exprima sprijinul pentru echipe sportive, cauze, și mișcări.

Acum, există aproape 200 de cadre de pavilion țară din listă. Puteti vedea toate opțiunile și de a schimba rama fotografia de profil aici .

steaguri pe imagini de profil

știri mai mici:

Facebook este împingându case de discuri pentru a vă permite să soundtrack videoclipurile – citeste mai mult în acest articol de TechCrunch

Editorii pot acum plasa anunțuri manual în cadrul Facebook Instant articolele sau alege între trei opțiuni pentru plasare automată: anunțuri la fiecare 250, 350 sau 500 de cuvinte. – citeste mai mult de la Facebook blog

recapitulare rapidă:

Doar în cazul în care, iată o scurtă trecere în revistă a tuturor subiectele abordate în această emisiune de știri. Folositi-l ca ghid atunci când brainstorming noi idei de marketing pe Facebook.

 • Facebook a lansat Ziua Messenger
 • Reacțiile vin la Messenger
 • Facebook a introdus actualizări pauze publicitare
 • Facebook autoplay video va juca cu sunet
 • Facebook a lansat o aplicație VR
 • Facebook este de lucru la instrumente de măsurare suplimentare de anunțuri
 • Utilizatorii Facebook pot adăuga steaguri naționale la fotografiile lor de profil

În cazul în care ați ratat Facebook de știri difuzate luni noastre din trecut, ține de lectură pentru a afla ce actualizări importante au fost introduse în februarie 2017.


Sus Facebook Actualizări pe care Nu ar trebui să piardă – februarie 2017 Ediția

Dacă ianuarie a fost luna a anunțurilor de pe Facebook care lucrează la abur complet, lui februarie, luna pentru analiza și optimizarea campaniilor de anunțuri pentru a ajunge la noi culmi.

Februarys fost, de asemenea, o veste ocupat luna pentru Facebook, aducându-ne actualizări fascinante pe Facebook Stories, anunțurile video și chiar GIF-uri.

Ca întotdeauna, am fost săpat pentru cele mai recente știri Facebook și am investigat fiecare pistă promițătoare.

Ca rezultat, doar un singur clic distanță, veți găsi o listă cu actualizările de top Facebook, în februarie 2017:

Este timpul pentru a apuca o ceașcă mare de cafea, citi despre cele mai recente știri Facebook și, odată ce ați terminat, stimula Facebook anunțuri rezultatele în doar 120 de minute , cu aceste sfaturi și ultimele noastre ghid .

1. Facebook raport de venituri T4 au aratat rezultate foarte bune

Un lucru e sigur: Facebook continuă să crească. Dar este ține pasul cu rata de creștere anterioară?

După cum sa raportat de către TechCrunch , Facebook a avut un trimestru puternic in T4 2016, câștigând 8810000000 $ în venituri. Acesta reprezintă un salt de 53% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pe parcursul anului trecut, de zi cu zi numărul de utilizatori activi pe Facebook a crescut cu 18% până la 1,23 miliarde de oameni. Acest lucru înseamnă că puteți ajunge la potențial 18% mai mulți oameni de pe Facebook!

Facebook utilizatorii activi lunar

Sursa: TechCrunch

Potrivit Facebook Chief Operating Officer Sheryl Sandberg: 
„Facebook are acum 4 milioane de mărci de plată, împreună cu un alt 500,000 de pe Instagram.“

Aici sunt trei statistici mai interesante Facebook de știut:

 • 65 de milioane de companii folosesc Pagini Facebook, iar acum există peste 5 milioane de profiluri de afaceri pe Instagram.
 • 400 de milioane de oameni folosesc Facebook Messenger audio și video de apel în fiecare lună
 • Prețul mediu pe Facebook a crescut cu 3 procente anunț în al patrulea trimestru din 2016

Facebook Ads este un canal puternic de publicitate, dar numai dacă unghia public de direcționare și să știe cum să evalueze dvs. costul anunțului .

2. Acum, puteți utiliza GIF-uri în anunțurile Facebook

Am fost foarte emotionat cand citesc despre acest lucru în AdWeek și sunt în căutarea de a încerca noua caracteristică: Facebook permite acum brandurilor să includă GIF – uri animate în lor anunțuri video .

Citește mai mult: Facebook Anunțuri video: Secret armă ești prea frică să utilizați

Affinitiv digital , specialist în marketing Chris Ruberg partajat imaginea de mai jos, afișând o fereastră pop-up deasupra părții de Facebook Ads Managerul în cazul în care brandurile ar crea anunțuri video.

utilizați GIF-uri în anunțurile video Facebook

Puteți fie să creați GIF – uri le sau de a folosi site – uri , cum ar fi GIPHY pentru a găsi conținut distractiv.

Puteți crea, de asemenea, o amplificat pe Facebook cu o postare GIF animat:

 • Adăugați link-ul de la GIF pe care doriți să îl utilizați pentru postarea.
 • Așteptați previzualizarea GIF pentru a încărca, și apoi post-l la pagina ta.
 • Pe pagina, faceți clic pe Boost post.

Iată un exemplu de un post pe Facebook GIF de tampon:

tampon exemplu gif

sugestiile Facebook pentru cele mai bune rezultate:

 • Alegeți imagini de înaltă calitate sau animații
 • Utilizați o legătură se termină cu .gif
 • Utilizați un GIF cu o dimensiune de fișier mai mică de 8 MB
 • Utilizați un GIF cu mai puțin de 20% de text pe imagine
 • Evitați GIF-uri care flash sau sunt granulata, ca postarea ta amplificat nu pot fi aprobate

GIF-uri, cum ar fi anunțurile video, au potențialul de a se întoarce mai mari rate de clic și un preț mai mic cost-pe-clic. Utilizarea în anunțurile GIF-uri video de pe Facebook este cu siguranță merită o șansă.

3. obține mai multe detalii rezultatelor video pentru anunțuri

Facebook crede cu adevărat în viitorul Anunțuri video. Rețeaua de social media a anunțat recent că este adăugarea de noi opțiuni de raportare videoclip pentru o mai bună imagine de ansamblu a rezultatelor anunțurilor.

Mai mult decât atât, Facebook a fost de lucru cu lor parteneri terță parte de verificare , astfel încât acestea, la rândul lor, pot aduce perspective mai bune pentru marketing.

Acum, puteți vedea nou-vizualizați în și durata valorilor pentru anunțurile video, inclusiv:

 • Milisecunde că un anunț a fost pe ecran.
 • Milisecunde că 50% din anunț a fost pe ecran.
 • Milisecunde că 100% din anunț a fost pe ecran.

facebook exemplu de anunț video
Important!La crearea anunțurilor video, nu uitați să adăugați legende. Potrivit Facebook , anunțurile video Captioned crește durata de vizionare cu o medie de 12%. Un alt studiu de anunțuri video pe Facebook a descoperit că 41% dintre videoclipurile au fost aproape lipsite de sens fără sunet.

Facebook a anunțat, de asemenea, că va introduce noi opțiuni de cumpărare mai târziu în acest an peste Facebook, Instagram și Facebook Audiența de rețea:

 1. -View Finalizat cumpărare: Agenții de publicitate vor plăti numai pentru anunțurile video care au fost vizualizate în întregime, pentru orice perioadă de până la 10 secunde.
 2. Două secunde de cumpărare: agenții de publicitate pot cumpăra anunțuri video în funcție de criterii ale Consiliului Evaluări Media, care includ vedere de două secunde în cazul în care video este de cel puțin 50% pe ecran.
 3. Sunet-cumpărare pe: Agenții de publicitate vor putea cumpăra anunțuri cu opțiunea de a plăti numai atunci când videoclipurile sunt redate cu sunetul. Videoclipuri Facebook arată de obicei în News Feed pe Mute. În conformitate cu noile criterii, punctele de vedere vor conta numai în cazul în care volumul este activat.

4. Facebook teste de plasare a anunțului pe ecranul de start Messenger

La 25 ianuarie, Facebook managerul de produs Eddie Zhang a anunțat într – un post pe blog că rețeaua socială este testarea anunțurilor pe ecranul de start Messenger. Agenții de publicitate vor putea plasa un anunț într – o zonă de mai jos Messenger recente conversații.

Zhang a scris: 
„Companiile au fost mult timp ne spune că acestea sunt foarte încântați de potențialul platformei Messenger pentru a ajunge la clienții lor și de a le ajuta de a conduce vehicule de vânzări, să construiască notorietatea brandului și a crește satisfacția clienților.“

Anunțuri pe tot ecranul de pornire Messenger

Testul este efectuat în Australia și Thailanda, și suntem încântați să audă despre rezultatele.

Această destinație de plasare de anunțuri nou ar putea ajuta brandurile pentru a direcționa utilizatorii potriviți cu promoțiile potrivite la momentul potrivit.

5. Facebook a fost de lucru pe algoritmul său News Feed

După cum sa raportat de către AdWeek , Facebook lucrează la îmbunătățirea algoritmului News Feed pentru a aduce utilizatorilor mai mult conținut în timp util și relevant.

La 31 ianuarie, Facebook a anunțat că obiectivul cu News Feed este de a arăta oamenilor poveștile care sunt cele mai relevante pentru ei.

Aceste două actualizări vor ajuta la o mai buna posturi de rang în feed-urile oamenilor:

 • Incorporarea semnale noi pentru a identifica mai bine și rangul de conținut autentic.
 • O mai bună predicție și clasarea în timp real, oferind postărilor mai relevante.

Cu această actualizare, Facebook subliniind nevoia de conținut autentic.

Facebook News Feed

Sursa: AdWeek

Oamenii de stiinta de cercetare Akos Lada si James Li și manager de inginerie Shilin Ding a descris eforturile Facebook pentru a identifica conținut autentic pentru News Feed:
„Cu această actualizare, adăugăm noi semnale universale pentru a determina dacă un post ar putea fi autentice. Pentru a face acest lucru, am clasificate pagini pentru a identifica dacă au fost sau nu posta spam sau încearcă să joc News Feed de a face lucruri cum ar fi cere aprecieri, comentarii sau acțiuni.“

De exemplu, în cazul în care mesajele de pagină sunt deseori ascunse de oameni le citesc, este un semnal că s-ar putea să nu fie relevante sau autentice.

Mai mult decât atât, în cazul în care există o mulțime de angajament de la mulți oameni de pe Facebook despre un subiect, sau în cazul în care un post este obtinerea o mulțime de angajament, algoritmul Facebook va înțelege repede că subiectul ar putea fi temporar mai important.

Ce înseamnă această actualizare pentru Facebook marketing:

Facebook anticipează că cele mai multe pagini nu vor vedea modificări semnificative distribuția lor în News Feed. Unele pagini s-ar putea vedea o mică creștere a traficului de recomandare sau clicuri de ieșire, iar unele pagini s-ar putea vedea scăderi minore.

Cea mai bună formulă pentru a obține mesajele dumneavoastră în fața publicului țintă este de a posta povești care sunt relevante pentru publicul.

actualizare rapidă: modificări în trending topics:

Împreună cu modificările News Feed, Facebook este, de asemenea, schimbă secțiunea subiectele populare, eliminarea personalizare.

Potrivit AdWeek , în scopul de a face secțiunea Tendință mai relevantă, Facebook se schimbă modul în care identifică trending topics. În timp ce subiecte au fost evidențiate în trecut , bazat pe ceea ce utilizatorii au fost cu angajarea pe platforma, Facebook va acum factor numărul de editori de a posta despre un anumit subiect, combinate cu angajamentul de utilizator.

Facebook știri februarie 2017

6. Povestiri Facebook care vin la aplicația Facebook

La 25 ianuarie, TechCrunch a raportat că Facebook a lansat Facebook Povești în Irlanda pe iOS și Android , și intenționează să – l aducă în mai multe țări în lunile următoare.

Poveștile de la prietenii utilizatorilor vor apărea în partea de sus a Facebook News Feed.

povestiri Facebook în aplicație

Compania a spus TechCrunch:

„Facebook a fost mult timp locul de a împărtăși cu prietenii și familia, dar modul în care au în comun oamenii se schimbă într-un mod semnificativ. Modul în care oamenii își împărtășesc astăzi este diferit de acum cinci sau chiar doi ani – este mult mai vizual, cu mai multe fotografii și videoclipuri decât oricând înainte. Dorim să facem rapid și distractiv pentru oameni de a împărtăși fotografii și clipuri video creative și expresive cu oricine doresc, oricând doresc.“

povestiri facebook

Mai multe despre Povestiri Facebook: Facebook este în curs de dezvoltare măști animate autoportrete pentru branduri

Potrivit AdWeek , Facebook în discuții pentru a lăsa mai multe studiouri de la Hollywood promovează filme cu buget mare , folosind noi măști animate de pe rețeaua socială.

Facebook live permite deja oamenii folosesc filtrele pentru sincronizare efecte speciale peste fețele lor, dar nu a permis mărcilor să participe. În curând, ar putea fi o opțiune pentru a stimula campaniile Facebook de marcă cu o mască specială selfie.

facebook masca selfie de marcă

recapitulare rapidă:

Acum, că v-ați scanat prin cele mai recente știri Facebook, aici este o scurtă trecere în revistă a tot ceea ce tocmai ați citit:

 1. Facebook T4 2016 venituri raport a înregistrat o creștere continuă
 2. Acum puteți adăuga GIF-uri la anunțurile Facebook
 3. Facebook actualizat video de sale de raportare, cu valori suplimentare
 4. Agenții de publicitate pot fi în curând posibilitatea de a face publicitate pe ecranul de start Facebook Messenger
 5. Algoritmii News Feed a primit un impuls și actualizări grave în subiectele populare
 6. Povești de Facebook continuă să crească și îmbunătățirea, devenind un rival ce în ce mai important pentru Snapchat

Dacă ați ratat trecut emisiunile noastre de știri Facebook, nu vă faceți griji, sunt cu toții în această aceeași postare, așteaptă să fie descoperite!

Păstrați lectură pentru a afla ce actualizările au fost introduse prin Facebook în ianuarie 2017.


Top Facebook Actualizări – ianuarie 2017 Ediția

Pentru această primă lună a anului, există destul de multe actualizări interesante pe care nu doriți să pierdeți. Ești gata să sap? Iată o scurtă prezentare a mai importante știri Facebook , în ianuarie 2017:

 1. Anunțurile în public Rețeaua de Facebook ajunge la peste 1 miliard de oameni
 2. Facebook ar putea lansa în curând anunțuri în timpul redării în videoclipurile
 3. Agenții de publicitate sunt acum în măsură să ajungă la mai mulți potențiali cumpărători cu anunțuri dinamice
 4. Putem face publicitate tot în curând între Povestiri Instagram
 5. Facebook Proiect de Jurnalism a fost lansat
 6. Puteți asculta acum live conținut audio pe Facebook
 7. În curând: Articole actualizate instant

1. Facebook Audiența de rețea oferă anunțuri la peste un miliard de oameni

De la lansarea sa în octombrie 2014, Rețeaua Facebook a Audiență ajutat de marketing pentru a ajunge la utilizatorii din afara platformei de social media.

În timp ce Facebook a ajuns la 1 miliard de utilizatori pe rețeaua sa socială deja ceva timp în urmă, are acum mai mult de 1 miliard de oameni vizionează rețeaua sa de publicitate. (E un public potențial imens așteaptă să fie atins!)

Potrivit Facebook, agenții de publicitate care optează în Rețeaua de Audiență poate ajunge la16% mai multe persoane , în medie , decât ar putea de publicitate pe Facebook și Instagram.

Dacă nu ați utilizat Rețeaua de plasare a anunțului de public pentru a ajunge la publicul dvs., de ce nu-l încercați acum. În medie, agenții de publicitate au înregistrat o creștere cu 12% a numărului de conversii pentru campaniile site și o creștere de 17% în instalările campaniile pentru aplicații mobile atunci când se extinde anunțurile Facebook pentru Rețeaua de public.

Cum de a face publicitate în Rețeaua de public:

Pentru a afișa anunțurile pentru persoanele din public Rețeaua Facebook, selectați această plasare a anunțului atunci când configurați anunțurile Facebook.

Fii cu ochii pe rezultatele pentru a evalua dacă să continue publicitatea în Rețeaua de public în viitor.

2. Puteți face publicitate acum în Povestiri Instagram

Publicitate de succes Facebook este adesea legată de Instagram. După cum s-ar putea fi observat, Facebook a lansat recent Povestiri Instagram , care a fost extrem de popular de la lansarea sa.

La 11 ianuarie, Facebook a anunțat că începe să lase branduri face publicitate în 24 de ore secțiune povești video. După cum sa raportat de AdWeek , în jurul valorii de 30 de mărci sunt deja încearcă noile anunțuri full-screen. Aceasta include Capital One, Asos, Nike, Buick și Airbnb.


Unul dintre principalele avantaje ale anunțurilor Instagram peste Snapchat este tehnologia de anunțuri și direcționarea publicului. Platforma publicitară Snapchat este încă în curs de dezvoltare în timp ce lui Instagram este construit pe partea de sus a Facebook.

Citește mai mult: Cronologie Rezultate Instagram și Snapchat lui 2016 War De-a lungul cele mai bune caracteristici

Anunțurile în Povestiri Instagram vor fi vândute la licitație în stilul platformei, sistem automatizat care percepe tarife cost-pe-mia de afișări. Așa cum este o caracteristică de brand nou, Facebook încă de lucru pentru a gasi cele mai bune practici, de exemplu , cât de multe ori pentru a afișa un anunț pentru utilizatori.

Platforma Instagram Stories este în continuă creștere. La 11 ianuarie, Instagram a anunțat că Istorii este folosit acum 150 de milioane de oameni în fiecare zi . Aceasta reprezintă o creștere de 50 de milioane-utilizatori în doar trei luni .

Citește mai mult: 26 Instagram Ad Cele mai bune practici care te va face un marketer Remarcabil

3. Facebook testează anunțuri în timpul redării

În timp ce această știre nu a fost confirmată de Facebook atunci când adus de AdWeek, există o șansă bună vom avea în curând anunțuri în timpul redării și pe Facebook.

După cum sa raportat de către Recode , Facebook va începe afișarea de anunțuri în mijlocul videoclipurilor sale și schimbul de bani cu editorii .

Formatul de anunț redări înseamnă că anunțurile vor fi inserate în clipuri video, după ce oamenii le-au urmărit timp de cel puțin 20 de secunde. Spre deosebire de alte platforme video Facebook nu permite să adăugați anunțuri de pre-video, la conținutul editorilor. Videoclipurile care conțin anunțuri, de asemenea, trebuie să fie de cel puțin 90 de secunde.

În 2016, utilizatorii Facebook au fost vizionarea clipurilor video de 100 de milioane de ore pe zi. anunțuri în timpul redării ar însemna că ai putea cumpăra anunțuri din interiorul conținut video unbranded relevant pentru publicul vizat.

4. Ajungeți la mai mulți cumpărători potențiali cu o caracteristică nouă anunțuri dinamice

Retargeting este una dintre cele mai bune modalități de a ajunge cumpărători interesați cu campaniile dvs. Facebook. Puteți aminti oamenii potriviți la momentul potrivit despre produsul potrivit.

Facebook este adăugarea de mai multe și mai multe opțiuni pentru a viza mai multe persoane care ar putea fi interesat de oferta. Atunci când se utilizează anunțuri dinamice Facebook, agenții de publicitate pot ajunge acum la oameni care sunt foarte susceptibile de a fi interesați de un anumit produs.

De exemplu, o companie ar putea viza oameni care au fost în căutarea de tricouri albastre pe mai multe comercianții cu amănuntul. De asemenea, persoanele cărora le place posturi Facebook și pagini despre tricouri ar putea fi servit un anunț despre un tricou albastru. Persoana care nu are nevoie pentru a vizita site-ul dvs., pur și simplu arată un interes într-un produs similar cu a ta.

Potrivit Facebook:

„Acum, dacă cineva a fost de navigare pentru mobila pe mai multe site-uri web, Facebook ar putea deduce că această persoană este interesat să cumpere o canapea, iar acestea pot fi un bun candidat pentru a servi un anunț dinamic pentru mobilier.“

Cum dinamic actualizarea anunțurilor de lucrări:

Similar cu anunțuri dinamice, agenții de publicitate Facebook încărcați mai întâi un catalog de produse pe care le-ar dori să promoveze. Apoi, ei selectați un public care doresc să le vizați, oameni de exemplu, în Marea Britanie.

După ce ați creat o campanie, algoritmi Facebook începe să lucreze magia lor, uita la modelele de trafic pe site-urile și aplicațiile mobile ale retailerilor pentru a servi în mod automat o promovare direcționate către utilizatori relevanți.

Chiar acum, anunțurile dinamice sunt disponibile numai pentru branduri din SUA, dar Facebook este de planificare pentru a include și alte regiuni în lunile următoare.

Citește mai mult: Ghidul începătorului pentru Facebook Anunțuri dinamice pentru produse

5. Puteți asculta acum live conținut audio pe Facebook

Daca esti un fan de podcast-uri și alte tipuri de conținut audio, există un nou mod de a-l utiliza în strategia de marketing pe Facebook.

La sfârșitul lunii decembrie, Facebook a lansat o nouă caracteristică – live audio . Funcția permite utilizatorilor să asculte difuzeze inregistrari de voce, încurajând oamenii să publice conținut mai numai audio.

Iată cum funcționează Facebook audio live:

Facebook live audio funcționează în mod similar la Live Video. Utilizatorii pot merge direct din aplicația Facebook prin apăsarea unui buton. Odată ce o înregistrare începe, Facebook creează un post utilizând o imagine de copertă pagină. Oamenii pot vedea înregistrarea în feed – urile lor de știri și de a asculta conținut audio.

Pentru utilizatorii Android, audio va juca, de asemenea, dacă un utilizator părăsește aplicația Facebook pentru a utiliza o altă aplicație sau blochează telefonul lor.

Ca reprezentanți ai Facebook a spus: „ De la interviuri pentru a rezerva lecturi, suntem incantati de nivel de interactivitate care audio live aduce atât radiodifuzorul și ascultător.“

6. Proiect de Jurnalism Facebook

După un an electoral de controverse de știri false pe platforme sociale mass-media, Facebook este de a lua măsuri serioase pentru îmbunătățirea conținutului de știri.

La 11 ianuarie, Facebook a anunțat pe Facebook Proiect de Jurnalism , o colaborare cu editori și jurnaliști pentru a îmbunătăți calitatea de știri on – line.

Potrivit Fidji Simo, manager de produs in Facebook: 
„Vom colabora cu organizațiile de știri pentru a dezvolta produse, învățarea de la jurnaliști despre modul în care putem fi un partener mai bun, și de lucru cu editorii și educatorii privind modul în care putem dota persoanele cu cunoștințele pe care le trebuie să fie informat cititorii în era digitală.“

In ultimul timp, Facebook a luat măsuri pentru a reduce răspândirea farse de știri, inclusiv modalități de oameni pentru a le raporta mai ușor, pentru a perturba stimulentele financiare pentru autorii de spam, și de a lucra cu terțe părți organizațiile de verificare fapt.

Facebook este chiar și lansează o serie de e-cursuri pentru jurnaliști să descopere conținutul și să se angajeze cu cititorii pe Facebook și Instagram.

7. În curând: Instant actualizat Articole

Dacă sunteți în afaceri de publicare sau lucrați cu Facebook Instant articolele, iată ce trebuie să știți: Facebook testeaza o modalitate pentru editorii de a combina mai multe articole instant într-un singur post.

Iată cum funcționează:

Atunci când un utilizator face clic pe un articol instant de la un editor, ei vor fi capabili să bețivan prin mai multe povești care nu au legătură în loc de unul singur.

Dacă vă place povestea, puteți alege pentru a partaja un post, salvați-l pentru mai târziu, deschideți-l în Safari sau postați-l pe alte canale, cum ar fi Twitter sau e-mail.

Concluzie

Bine, e timpul să-și încheie acest program de știri și capul pentru a proiecta unele anunțuri pentru povestiri Instagram.

Iată o recapitulare rapidă a tuturor știri Facebook, în ianuarie 2017:

 1. Anunțurile în public Rețeaua de Facebook ajunge la peste 1 miliard de oameni
 2. Facebook ar putea lansa în curând anunțuri în timpul redării în videoclipurile
 3. Agenții de publicitate sunt acum în măsură să ajungă la mai mulți potențiali cumpărători cu anunțuri dinamice
 4. Putem face publicitate tot în curând între Povestiri Instagram
 5. Facebook Proiect de Jurnalism a fost lansat
 6. Puteți asculta acum live conținut audio pe Facebook
 7. În curând: Articole actualizate instant

Și acum … mă întorc la locul de muncă! Dar , doar în cazul în care credeți că s – ar fi pierdut unele dintre cele mai mari actualizări ale anului trecut … click aici , le – am acoperit !!

Marketing Digital - WebSEM marketing online automatizat
Register New Account
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0