Protectia datelor – Implementare online incepand cu €150/site

Implementam dosare pentru obtinerea numarului de inregistrare in evidenta companiilor care prelucreaza date cu caracter personal.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitate de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale, reprezintă garantul respectării drepturilor fundamentale la viaţă privată și la protecţia datelor personale, statuate cu precădere de art. 7 și 8 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, de art. 16 din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene și de art. 8 din Convenția europeană pentru apărarea drepturilor omului și libertăților fundamentale.

Protectia Datelor

Rețeaua extinsă a internetului a revoluționat modul în care brandurile se implică in relatiile cu clientii. Dar însăși calitățile care fac ca site-urile să fie atât de atrăgătoare pentru a-și legaliza afacerea, devin extrem de profitabile pentru abuzatorii de mărci de a ataca online brandurile puternice.

Protectia Brand-ului

Va punem la dispozitie un serviciu de verificare a continutului website-ului dvs si a conturilor de social media pentru a identifica toate elementele cu drepturi de autor ©copyright / ℗ produced si pe cele fara drepturi de autor, care trebuie eliminate de pe proprietatile dvs. online.

copyright

Marketing Digital Online Automatizat
Logo