marketing digital

Ce înseamna marketing digital integrat?

Acest concept se refera la imbinarea tuturor serviciilor de marketing digital într-un singur produs (serviciu). În esență, daca până acum erai nevoit să apelezi la mai multe agenții și fiecare din ele sa îți satisfacă partial cerințele, de acum totul e mai simplu. Nu trebuie decât să intrii pe site-ul nostru, sa achizitionezi Serviciu Universal Integrat de Marketing Digital și apoi ne ocupam noi de tot.

Publicitatea digitală integrată te va ajuta să scutești timp și sa te relaxezi, în timp ce noi ne ocupam de site-ul tau, de campaniile Social Media, Google AdWords, SEO, Media (Bloguri) și absolut tot ce ține de promovare. Este ca și atunci cand te cazezi la hotel in regim „all inclusive”.

De ce un singur serviciu în loc de mai multe?

Desigur, datorita ineficienței sistemelor cu care suntem obișnuiți, automatizarea poate parea ceva de domeniu fantastic. Într-o lume in care trebuie sa stăm la coada ore in șir pentru a depunde declarații de venit, nu e usor sa ne imaginăm că lucrurile ar putea fi simple și eficiente.

Noi, la Websem, încercam sa îți oferim ceva ce înca nu există în țara noastra, un serviciu integrat de marketing automatizat. Cu alte cuvinte, ești la câteva click-uri distanță de a îți ușura viața și oferii noi perspective afacerii tale. De ce sa pierzi timpul cautând agenții care să se ocupe de elemntele grafice ale site-ului tau, apoi alte agenții care să se ocupe de SEO, altele pentru campanii, pentru newslettere, pentru media? Toate aceste căutări îți vor răpii din timp și te vor face sa regreți într-un final că ai început o afacere. Însă daca vei alege sa colaborezi cu noi, nu va mai fi nevoie de niciun fel de altă implicare din partea ta. Doar ne spui ce vrei, iar noi înfăptuim.. Totul integrat și corelat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugam introduceți comentariul
Vă rugam introduceți numele aici